Акция

Акция

ЧОРАПИ СЕДМИЦА !!!САМО ТАЗИ СЕДМИЦА СЕ НАСЛАДЕТЕ НА КОМФОРТ И КАЧЕСТВО НА ПРОМО ЦЕНА!!!КУПИ 10БР САМО ЗА 9.99ЛВ!!!НЕ ПРОПУСКАЙ!!!!

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: DANCE
Дамска долница '' FAST'' е модел,който е възможно да съчетаете с много дрехи  от гардероба си!!!Модерно и удобно!!!Материята е мека,памучна  ,галеща кожата!!!Облечете се спортно и се наслаждавайте на комфорт !!!Долницата е изключително екст..
10.00лв. 18.00лв.
Производител: TRESS
Дамска пижама ''BISCUIT FUN''  е изделие на испанският бранд  ''TRESS''.Тя е направена от изключително мека,леко ватирана от вътрешната страна материя.Горницата е едноцветна,с весел принт.За по-гоямо удобство ръкавите са с маншети.Долницата..
29.90лв. 38.90лв.
Производител: TRESS
Дамска пижама ''DREAM'' е изделие на испанският бранд   ''TRESS''.Материята ,от която е изработена е качествена,мека и леко ватирана от вътрешната страна.Горницата е с чудесен принт,създаващ добро настроение.Ръкавите завършват с маншети,което до..
28.00лв. 31.20лв.
Производител: TRESS
Дамска пижама ''FUNNY BEARS'' е произведена от испансият бранд  ''TRESS''.Направена е от качествена,памучна материя и с изключително комфортна кройка.Горницата е едноцветна с красив,весел принт,ръкавите завършват с маншети,допринасящи за удобств..
29.00лв. 34.00лв.
Производител: TRESS
Дамска пижама ''HAPPY CAT''  е изделие на испанският бранд   ''TRESS''.Моделът е изработен от изключително мека,ватирана от вътрешната страна материя.Горницата е със забавен,допринасящ за доброто ви настроение принт!Ръкавите завършват с ман..
31.90лв. 38.70лв.
Производител: TRESS
Дамска пижама ''KRISTEN'' е чудесно предложение от испанският бранд   ''TRESS''.Моделът е изработен от качествена,памучна материя и е с комфортна кройка.Горницата е с копчета до долу,с ревер.Има малък принт в лявата горна част и  сладки, съ..
32.90лв. 37.90лв.
Производител: TRESS
Дамска пижама ''LAZY'' е изделие на испанският бранд  ''TRESS''.Материята,от която е изработена е качествена, мека и леко ватирана от вътрешната страна.Горницата е с весел принт,създаващ добро настроение.Обсипана е с малки,нежни сърчица.За повеч..
29.90лв. 34.00лв.
Производител: TRESS
Дамска пижама ''LOLITA''  е произведение на испанският бранд  ''TRESS''.Направена е от страхотна,мека ,памучна материя.Има весел принт на горницата,обсипана с точици.В края  на ръкавите разполага с маншети.Долницата също е с точици и в..
30.90лв. 34.60лв.
Производител: TRESS
Дамска пижама  ''MOLLY''  е изделие на испанският бранд  ''TRESS''.Моделът е направен от изключително мека,леко ватирана от вътрешната страна материя.Горницата е с принт,създаващ добро настроение.Ръкавите завършват с маншети,което допр..
29.90лв. 37.90лв.
Производител: TRESS
Дамска пижама ''PIGIAMA PARTY'' е изделие на испанският бранд  ''TRESS'' .Материята ,от която е изработена е качествена,мека и леко ватирана от вътрешната страна.Горницата е с весел принт,създаващ добро настроение.За по-голямо удобство завършека..
28.00лв. 31.20лв.
Производител: TRESS
Дамска пижама ''SLEEPY'' е изделие на испанският бранд '''TRESS''.Изработена е от висококачествена ,мека ,леко ватирана от вътрешната страна материя.Горницата е със забавен принт,допринасящ за вашето добро настроение.Ръкавите завършват с маншети,коет..
28.00лв. 31.20лв.
Производител: TRESS
Дамска пижама ''Teddy bear''  е чудесно предложение от артикулите на испанският бранд ''TRESS''.Тя е изработена от мека ,памучна материя.Има весел принт,който създава настроение.Горницата е с различен цвят спрямо долницата.На ръкавите и на долни..
29.90лв. 32.90лв.
Производител: TRESS
Дамска пижама ''TOTTO'' е произведение на испанският бранд ''TRESS'' .Изработена е от мека,качествена ,памучна материя.Изключително комфортна кройка!Горницата е с развеселяващ принт.На ръкавите разполага с маншети ,допринасящи за вашето удобство.Долн..
31.90лв. 35.20лв.
Производител: SELENE
Дамски бикини MARI LUZ са чудесно творение на испанските дизайнери!!!Красив и удобен модел,прекрасно съчетаващ се със сутиените на същата марка-''SELENE'',моделите MARI LUZ и VANESSA!!!Дами разберете какво е качество,комфорт и красота!!! ..
9.90лв. 15.20лв.
Производител: DANCE
Дамски клин ''DANSING STAR'' е страхотно предложение за вашите спортни занимания!Бъдете красиви и в залата !!!Мека,памучна, еластична материя и чудесен дизайн!!!Спортувайте със стил!!! ..
10.00лв. 14.00лв.
Производител: MODA FASHION
''DEIZY'' е чудесен дамски клин!!!Освен ,че е актуален с модните тенденции,той е направен от чудесна памучна материя ,съетана с еластан!!Еластичен и комфортен ,моделът е екстравагантен с чудесните звзди ,които го освежават!Детайлите винаги са най-важ..
10.00лв. 18.00лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×