Бански две части

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части ''BLESS''е чудесен избор за вас ,ако обичате модерната визия,съчетана с комфорт!Горницата му е тип бандо с една регулираща презрамка ,а подгръдната обиколка се регулира чрез връзки!Тя може да се носи дори без презрамка и пак стои ч..
37.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански от две части ''DEBORA''е страхотен модел за дами с по-женствени форми!!!Направен е от мека и бързосъхнеща материя!!Горната част е с добре оформени чашки,които са с комфортна кройка!!!Завързва се на врата и на гърба!Долницата е тип италианска б..
38.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански от две части ''DONATELLA''е актуален модел за 2022г.!Горницата е изключително интересна и съобразена ,освен с модните тенденции и с удобна кройка !Завързва се в горната и в долната част на бюста.Долницата е тип изрязана бикина отново с връзки ..
36.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части ''ЕММА'' е истински моден триумф!!!Чудесен модел ,който е изключително удобен !!!Горната му част е със страхотни връзки,придаващи му още по -екстравагантен вид!!!Тя е тип ''бандо''.Направен е от бързосъхнеща,качествена материя със ..
39.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части ''FLORANS'' е кокетно,сладко и комфортно творение на дизайнерската мисъл!!!Изработен е от мека и бързосъхнеща материя !!!!Изкусната свежа горницата  със ситни блестящи пайети !!Тя е тип' бандо',завързва се в задната си част,за..
42.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части''GABRIELLA''е страхотен модел за дами с пищни форми!!!Горницата е с мека,добре оформена чашка с широк ластик,който поддържа бюста и придава изключително модерен вид на модела.Презрамките са стабилни и регулиращи.Долницата е тип ..
44.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части ''KARMEN''е чудесен  модел  със страхотен дизайн!Материята ,от която е изработен е бързосъхнеща и мека!!!Горницата е с мека чашка без банел .Къдриците,които се разливат върху тях придават много добра форма на бюста и чудесе..
27.90лв. 42.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части ''KELLY''е много красив и стилен модел,подходящ за дами,търсещи уникалност!Направен е от бързосъхнеща и мека материя!!!Горницата е с меки чашки ,тип триъгълник ,много удобни и чудесно, придържащи бюста!!Презрамките се регулират с пом..
39.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части ''KONTESSA''e чудесно модно бижу!!!Стилен  и комфортен !!!!Горната му част е изключително интересна и удобна .Тя е като бюстие ,но разчупено и модерно!!Долницата е зашеметяваща!Убедете се сами ,че ако търсите фурор,това е моделъ..
43.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански от две части LORA е истинска находка!!!Той е изключително комфортен,направен е от мека,имитираща кожа материя-фина и бързосъхнеща!!!Горната част е с твърда ,добре оформена чашка  ,с банел !Тя е с тънки презрамки,които се регулират и се за..
34.90лв. 39.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
''SINTIA''е чудесно откритие за дамите,които искат да бъдат в крак с модните тенденции!!!Състои се от две части,като горната част е с триъгълна ,мека чашка с лека подвижна подплънка!Тя е с регулиращи презрамки,посредством връзкиа.Отзад се завързва,ко..
44.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части ''AMALIA''  e страхотно модно предложение за дамите с усещане за мода!!!!Банският се състои от две части.Горната е с добре оформена чашка с подплънка тип ''push up'' и банел,който е супер актуален и удобен!.Презрамките са регули..
36.90лв. 42.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански ''BETTY''е чудесно, модерно и комфортно предложение за вас ,дами!!!Горницата e тип бюстие с модерен  лъскав принт и с регулиращи презрамки,а подгръдната обиколка се регулира чрез връзки!!!Долницата италианска бразилиана почти еднаква в пр..
34.90лв. 43.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части''LOVELY'' e подходящ за дами ,съчетаващи комфорт и модерна визия!!!Горната част е тип сутиен с добре оформена твърда чашка и интересен банел,който прилепва към вашето тяло.Долницата е тип италианска бразилиана с прекрасна кройка.Ма..
39.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански ''JOLLY'' е чудесен модел за дами ,обичащи да са на гребена на модните тенденции!Горницата е триъгълна чашка ,без банел с лека ,подвижна подплънка.Материята е приятно лъскава и мека,презрамките са много интересни и еластични!Регулирането на по..
44.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
"MISS PERFECT' е идеалният бански за вас!!!Изключително комфортен и стилен модел в три части !!Горницата му е тип мека , триъгълна чашка с лека подвижна подплънка.Регулира се подгръдната обиколка чрез връзки,а,завързва се и на врата!!Долницата е със ..
46.70лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×