Бански две части

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: TERESIA
Бански ''DISQARED'' е производство на водещият в Италия бранд  TERESIA.Състои се от две части.Горницата е тип лента с презрамки,които не се свалят.Тя е със заострено деколте.Има лека,подвижна подплънка.В задната си част се завързва.Долницата е т..
25.00лв. 35.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
"BERTA"е бански в две части със страхотна кройка.Горницата е тип сутиен с банел и твърда чашка.Има регулиращи презрамки и се завързва отзад.Подходящ е за жени с размер на чашка ''С''.Долницата е съобразена с модните тенденции и е малко по-изрязана с ..
25.00лв. 35.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части ''BLESS''е чудесен избор за вас ,ако обичате модерната визия,съчетана с комфорт!Горницата му е тип бандо с една регулираща презрамка ,а подгръдната обиколка се регулира чрез връзки!Тя може да се носи дори без презрамка и пак стои ч..
29.80лв. 37.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части''CLAUDIA''е чудесен модел за жени ,които харесват свежият флорален  дизайн!!!Той е изключително подходящ и за жени,които желаят бюста им да изглежда малко по-голям и повдигнат. !!Горницата е със страхотна кройка!!!Тя е тип издъл..
36.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански от две части ''DEBORA''е страхотен модел за дами с по-женствени форми!!!Направен е от мека и бързосъхнеща материя!!Горната част е с добре оформени чашки,които са с комфортна кройка!!!Завързва се на врата и на гърба!Долницата е тип италианска б..
19.80лв. 38.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански от две части ''DONATELLA''е актуален модел за 2023г.!Горницата е изключително интересна и съобразена ,освен с модните тенденции и с удобна кройка !Завързва се в горната и в долната част на бюста.Долницата е тип изрязана бикина отново с връзки ..
36.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части ''ЕММА'' е истински моден триумф!!!Чудесен модел ,който е изключително удобен !!!Горната му част е със страхотни детайли от тюл,придаващи му още по -екстравагантен вид!!!Тя е тип ''бандо''.Долницата е тип висока талия ,съответно съ..
35.90лв.
Производител: YON YI
Дамски бански в две части ''ESTEL''   e  страхотен модел с твърда  ,добре оформена чашка,тип ''бриджитка'' с повдигащ ефект !!!!За по-голямо удобство горницата е с връзки,което позволява регулиране според подгръдната обиколка!!Пре..
28.00лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части ''FLORANS'' е кокетно,сладко и комфортно творение на дизайнерската мисъл!!!Изработен е от мека интересна,вафлена материя !!!!Горницата е с мека чашка ,в която има лека,подвижна подплънка.Формата и е тип издължен триъгълник.Завързва..
19.80лв. 29.80лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части''GABRIELLA''е страхотен модел за дами,които предпочитат комфорта!!!Горницата е с мека,добре оформена триъгълна чашка,с лека ,подвижна подплънка.която поддържа бюста и придава лек обем.Презрамките се завързват на врата.Подгръдната оби..
35.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части ''KARMEN''е чудесен  модел  със страхотен дизайн!Материята ,от която е изработен е бързосъхнеща и мека!!!Горницата е с мека чашка без банел .С лека поддвижна подплънка.Къдриците,които са около чашките  придават много д..
35.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части ''KELLY''е много красив и стилен модел,подходящ за дами,търсещи уникалност!Направен е от бързосъхнеща и мека материя!!!Горницата е с твърди   чашки ,тип триъгълник ,много удобни и чудесно, придържащи бюста,правейки го по-обемен!..
25.00лв. 35.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части ''KONTESSA''e чудесно модно бижу!!!Стилен  и комфортен !!!!Горната му част е изключително интересна и удобна .Тя е с интересни банели и разчупен дизайн!!Долницата е зашеметяваща!Убедете се сами ,че ако търсите фурор,това е модел..
25.00лв. 36.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански от две части ''LORA'' е истинска находка!!!Той е изключително комфортен,направен е от мека  и бързосъхнеща материя!!!Горната част е с твърда ,добре оформена чашка  ,с банел и подплънка със супер повдигащ ефект !Горницата е с тънки пр..
25.00лв. 37.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части" PAOLA" е чудесен модел,който стои  много добре на дами с по едра фигура!Горницата му е с оформена чашка ,с лека  подплънка без  банели  и стои прекрасно на жени с едър бюст.Презрамките са регулиращи!В задната ч..
38.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части ''SHINE'' е предизвикателство за всяка дама!!!Истинско бижу в гардероба на всяка жена!!!Удобен,красив и с чудесна кройка!!!Горницата е с мека чашка,подплатена с лека ,подвижна подплънка!За по-лесно регулиране е с връзки .Долницата е ..
25.00лв. 36.90лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×