Бански две части

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части ,излъчващ загадъчна еротика и стил!Моделът е с мека ,триъгълна чашка ,без банел.Чашката е секси изрязана ,покрита с нежна дантела ,а за по-голям разкош е с допълнителна лентичка ,обгръщаща бюста.Долната част е добре изрязана ,а от ..
19.90лв. 39.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански дев части ''ESMERALDA'' е изключително секси предложение от италианските модни подиуми!!!Десенът е винаги актуален във всичките си разновидности!Горницата е тип триъгълна чашка със страхотна кройка!Долницата е тип италианска бразилиана !И горн..
14.90лв. 34.90лв.
Производител: GURU
Дамски бански в две части  SCARLET е съкровище,което чака да бъде открито!!!Вдъхновен от модния усет на италианските дизайнери той е удобен и красив!!!Горната част е като сутиен с банел и лята чашка!!!За по голямо удобство се завързва отзад!!!До..
12.00лв. 21.00лв.
Производител: MAGIC DREAM
Бански ''BETTY''е чудесно, модерно и комфортно предложение за вас ,дами!!!Горницата e тип ''бандо'' с модерен  лъскав десен и с регулиращи презрамки,а подгръдната обиколка се регулира чрез връзки!!!Разполага и с лека,подвижна подплънка.Може да с..
29.80лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части ''ROBERTA'' е съчетание на лукс и изтънчен моден вкус!!!Материята ,от която е изработен е истинсо откритие!!!Тя е   е бързосъхнеща и мека!!!Моделът е с  мека,триъгълна чашка,без  банел, с лека,подвижна подплънка..
19.90лв. 25.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански ''JOLLY'' е чудесен модел за дами ,обичащи да са на гребена на модните тенденции!Горницата е триъгълна чашка ,без банел с лека ,подвижна подплънка.Материята е приятно лъскава и мека,презрамките са много интересни,регулиращи и еластични!Регулир..
29.80лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Танкина ''SANDRA'' е много добър избор за жени с пищни форми!Горницата е тип разкроена рокличка  ,а в задната си част  разполага св връвки,с които можете да регулирате подгръдната обиколка. Има добре оформена чашка с лека,подвижна подплънка..
38.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части ''PASHION''  е последен писък на модата!!В съчетание на така актуалните за сезона животински мотиви със свежи,летни цветове моделът е истински фурор!!!Горницата е тип'' триъгълна чашка 'с лека,подвижна подлънка ,и е обшита с цве..
24.90лв. 34.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
''SINTIA''е чудесно откритие за дамите,които искат да бъдат в крак с модните тенденции!!!Състои се от две части,като горната част е с триъгълна ,мека чашка с лека подвижна подплънка!Тя е с регулиращи презрамки,посредством връзкиа.Отзад се завързва,ко..
44.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части  със страхотна горница!Истински хит за сезона!Тя е с чудесна форма,с лека ,подвижна подплънка .Материята,от която е направена е красива и бляскава!Презрамките са регулиращи,а подгръдната обиколка е с връзки .Долната част допъл..
34.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
''VIVIAN''е експлозия от свежест,стил и модерен дизайн!!!Банският е с чудесна кройка!!!Горницата му е  с твърда,добре оформена чашка,подходяща за дами,желаещи да придадат обем на   бюста си!!!Тя е с регулиращи презрамки..Долницата е ти..
29.90лв. 34.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански от две части,с мека триъгълна чашка.Моделът е страхотна модна находка!!! ..
15.00лв. 22.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части  ''HANNA'' e модно изкушение за всяка  дама!!!!Горницата му е тип оформена,триъгълна чашка с лек повдигащ ефект,без банел.За по голямо удобство тя е с връзки,което улеснява регулирането .Долницата е изключително авангардна ..
25.00лв. 34.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански  ''LEILA'' би бил страхотен избор за дами,желаещи усещане за   комфорт и стил!!!Той е  в две части с висока талия тип 'RETRO'.,Актуален модел с чудесна кройка на горницата.Тя е тип сутиен с твърда чашка и допълнителна,подви..
15.00лв. 39.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански  ''ROUZ''се състои  от две части,направени от изключително мека и бързосъхнеща материя!!!Горницата е тип триъгълна , мека чашка,без банел,но с подвижна лека подплънка. И с чудесни къдрички обгръщащи  ,не само горната,но и долнат..
15.00лв. 39.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части  ''SWEET BOMB'' е истинска модна бомба!!!Неустоимо секси предложение за ,вас дами!!!Горницата е с лека оформячща подплънка,която за ваше удобство е подвижна.Разполага с две завървзващи се презрамки-на гърба и на врата.Атрактив..
15.00лв. 19.90лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×