Big Sizes

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части''GABRIELLA''е страхотен модел за дами с пищни форми!!!Горницата е с мека,добре оформена чашка с широк ластик,който поддържа бюста и придава изключително модерен вид на модела.Презрамките са стабилни и регулиращи.Долницата е тип ..
44.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
''BETTINA'' е страхотен модел,съобразен с модните тенденции за лято 2021!!Горницата на банския е с чудесна кройка,чашката е твърда и е с банел,който осигурява допълнителен комфорт!!!Има лека, повдигаща,бюста подплънка!!В задната си част се завързва,к..
24.90лв. 34.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части''CLAUDIA''е чудесен модел с висока талия -последен писък на модата!!!Той е изключително стилен и е подходящ и за жени с по-пищни форми!!Горницата е със страхотна кройка!!!Твърда ,добре оформена чаша и лек повдигащ ефект!!!А материята..
29.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части" PAOLA" е чудесен модел,който стои  много добре на дами с по едра фигура!Горницата му е с оформена чашка ,с  подплънка и  банели . Презрамките са регулиращи!В задната част се завързва,което позволява регулация на под..
25.90лв. 34.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части ''LAURA'' е страхотен модел подходящ за дами с пищни форми!!!Състои се от две части,като горната част е тип сутиен с банел и полу-мека ,оформена чашка.Презрамките  са регулиращи,а отзад не е със закопчалка ,а с връзки ,което поз..
29.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Танкина ''SANDRA'' е много добър избор за жени,които са с едри форми!Горницата е като рокличка -разкроена ,а от двете страни разполага св връвки,с които можете да регулирате!Има добре оформена чашка с лека,подвижна подплънка!!!Долницата е тип дълбока..
29.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Танкина ''EKATERINA''е чудесен бански за едри дами!!!Състои се от една част.Облича се като цял бански.Разкроена е като рокличка ,за да прикрива максимално частите от тялото,които не искате да бъдат на показ!!Чашката е твърда и добре оформена!!!Матери..
29.90лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×