Big Sizes

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: SOGNO D'ORO
"BERTA"е бански в две части със страхотна кройка.Горницата е тип сутиен с банел и твърда чашка.Има регулиращи презрамки и се завързва отзад.Подходящ е за жени с размер на чашка ''С''.Долницата е съобразена с модните тенденции и е малко по-изрязана с ..
27.00лв. 35.90лв.
Производител: TERESIA
Цял  бански'' EUFORIA'' е един истински летен триумф!!!!Моделът е с чудесен моден дизайн!Той е с мека чашка и подвижна,лека подплънка.Отпред е със страхотни феерични къдрици,които създават илюзия за обем там където почти всяка жена иска!Гърбът е..
25.00лв. 37.90лв.
Производител: TERESIA
Танкина ''EKATERINA''е чудесен бански за едри дами!!!Състои се от две части.Горната част е разкроена е като рокличка ,за да прикрива максимално частите от тялото,които не искате да бъдат на показ!!Чашката е добре оформена и е с подвижна, лека подплън..
39.80лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части" PAOLA" е чудесен модел,който стои  много добре на дами с по едра фигура!Горницата му е с оформена чашка ,с лека  подплънка без  банели  и стои прекрасно на жени с едър бюст.Презрамките са регулиращи!В задната ч..
38.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Танкина ''SANDRA'' е много добър избор за жени с пищни форми!Горницата е тип разкроена рокличка  ,а в задната си част  разполага св връвки,с които можете да регулирате подгръдната обиколка. Има добре оформена чашка с лека,подвижна подплънка..
38.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
''ADELLE''е цял бански изключително подходящ за жени ,които желаят да прикрият части от тялото си!Моделът е много интересен и комфортен!Чашките са добре оформени и с леки,подвижни подплънки ,без банел.Те са с размер на чашка ''С''.В предната част има..
35.00лв. 39.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Цял бански ''ALESSA''   е изключително удобен и подходящ за жени с по-пищни форми !Той е изчистен модел със специални,модни детайли и флорален мотив!!!Чашките му са меки,с леки подвижни подплънки и с размер ''D''.Той е с много комфортна кро..
25.00лв. 39.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Цял бански ''CAROLINA ''е чудесен избор за дами с по-пищни форми!Той е изключителен модел!!!.Банският е с мека чашка,която има лека подвижна подплънка!!!Тя е с размер на чашката ''D'' !Презрамките са регулиращи ,гърбът не е прекалено изрязан и е кръс..
39.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части ''LAURA'' е страхотен модел подходящ за дами с пищни форми!!!Състои се от две части,като горната част е мека ,добре оформена чашка,без банели и с подвижна ,лека подплънка.Презрамките  са регулиращи,а отзад  е със закопчалка..
38.90лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×