Бански с висока талия

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: SOGNO D'ORO
Бански в две части ''ЕММА'' е истински моден триумф!!!Чудесен модел ,който е изключително удобен !!!Горната му част е със страхотни детайли от тюл,придаващи му още по -екстравагантен вид!!!Тя е тип ''бандо''.Долницата е тип висока талия ,съответно съ..
35.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части ''SHINE'' е предизвикателство за всяка дама!!!Истинско бижу в гардероба на всяка жена!!!Удобен,красив и с чудесна кройка!!!Горницата е с мека чашка,подплатена с лека ,подвижна подплънка!За по-лесно регулиране е с връзки .Долницата е ..
25.00лв. 36.90лв.
Производител: YON YI
''KLORI''е много свеж и модерен модел бански в две части !!!Горницата е с мека чашка,без банел,с лека,подвижна подплънка.Изключително удобна и нежна!!!Презрамките са регулиращи. Долницата е тип  'висока талия',което я прави още по-модерна и впеч..
22.00лв. 29.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
''BETTINA'' е страхотен модел,съобразен с модните тенденции !!Горницата на банския е с чудесна кройка,чашката е мека,добре оформена и е  с банел,който осигурява допълнителен комфорт!!!Има лека, повдигаща,бюста,подвижна подплънка!!В задната си ча..
25.00лв. 29.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Изключително стилен и женствен модел!!!Той е в две части,горната част е тип ''бандо'',като посредата е прихванато с красива пандела,което я прави комфортна и изключително модерна.Презрамките са регулиращи ,а отзад се завързва.Долницата е  с висо..
16.90лв. 29.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански ''JOLLY'' е чудесен модел за дами ,обичащи да са на гребена на модните тенденции!Горницата е триъгълна чашка ,без банел с лека ,подвижна подплънка.Материята е приятно лъскава и мека,презрамките са много интересни,регулиращи и еластични!Регулир..
29.80лв.
Производител: SOGNO D'ORO
''SINTIA''е чудесно откритие за дамите,които искат да бъдат в крак с модните тенденции!!!Състои се от две части,като горната част е с триъгълна ,мека чашка с лека подвижна подплънка!Тя е с регулиращи презрамки,посредством връзкиа.Отзад се завързва,ко..
44.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
''VIVIAN''е експлозия от свежест,стил и модерен дизайн!!!Банският е с чудесна кройка!!!Горницата му е  с твърда,добре оформена чашка,подходяща за дами,желаещи да придадат обем на   бюста си!!!Тя е с регулиращи презрамки..Долницата е ти..
29.90лв. 34.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански две части  ''HANNA'' e модно изкушение за всяка  дама!!!!Горницата му е тип оформена,триъгълна чашка с лек повдигащ ефект,без банел.За по голямо удобство тя е с връзки,което улеснява регулирането .Долницата е изключително авангардна ..
25.00лв. 34.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански  ''LEILA'' би бил страхотен избор за дами,желаещи усещане за   комфорт и стил!!!Той е  в две части с висока талия тип 'RETRO'.,Актуален модел с чудесна кройка на горницата.Тя е тип сутиен с твърда чашка и допълнителна,подви..
15.00лв. 39.90лв.
Производител: YON YI
Бански две части ''MODENA'' е истинско изкушение!!!Той е модел със страхотна триъгълна чашка,с лека,подвижна подплънка.Връзва се на врата и на гърба.Горницата е с винаги модерният принт на точки и разполага с красив пластмасов орнамент в средата.Долн..
32.90лв.
Производител: SOGNO D'ORO
"MISS PERFECT' е идеалният бански за вас!!!Изключително комфортен и стилен модел в три части !!Горницата му е тип мека , триъгълна чашка с лека подвижна подплънка.Регулира се подгръдната обиколка чрез връзки,а,завързва се и на врата!!Долницата е със ..
46.70лв.
Производител: SOGNO D'ORO
Бански с висока талия'' FLY'' е чудесен избор за дамите ,които обожават комфорта и обичат да бъдат в крак с модните тенденции!Материята, от която е изработен е  мека,галеща кожата и бързосъхнеща!!Горната част е тип"бандо"с модерни презрамки с кр..
36.90лв. 43.90лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×