ЧОРАПИ И ЧОРАПОГАЩИ

ЧОРАПИ И ЧОРАПОГАЩИ
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: POMPEA
Чорапогащник ''ALABAMA'' е подходящ за чудесната ви визия,ако желаете да бъдете с  плътен и изчистен чорапогащник !!!Производство е на италианският бранд  ''POMPEA'' ,което е гаранция за качество.Материята му е микрофибърна,доста еластична,..
8.50лв.
Производител: POMPEA
''PUSH-UP BIKINI'' е страхотно предложение ,ако искате изчистен  чорапогащник с моделиращ фигурата и повдигащ задните части ефект.Освен това този модел е с по плътна част на корема и го прибира доста добре..Произведен е от италианските производи..
11.10лв.
Производител: POMPEA
Оформящ клин ''PUSH-UP SHORTS'' е чудесен модел,направен от известните в бранша производители POMPEA.Изработен е от полиамид и еластан ,поради тази причина повдигащият и моделиращ ефект е доста добър. ..
13.30лв.
Производител: POMPEA
Чорапогащник ''PUSH-UP STUDIO'' е страхотен модел.Моделиращ фигурата, най-вече в областта на талията и задните части.Освен това е и с повдигащ ефект.В горната си част е по-плътен,но в останалата той е фин и е с плътност 30ден .Грабнете това творение ..
11.10лв.
Производител: Gi&Gi
Силиконови чорапи ''GIORGINA'' са чуден аксесоар към вашият красив тоалет!!!  Изработени са от италианските производители ''GI&GI'',което е гаранция за качество.Направени са от мека материя,с нежни точици и прекрасна дантела.В горната вътреш..
9.90лв.
Производител: Gi&Gi
Искате да бъдете секси?Искате да се чувствате комфортно?Това може да бъде изпълнено със селиконови чорапи 20ден от водещият италиански бранд''Gi&Gi'.Изящната дантела със селиконови ленти от вътрешната страна прави чудеса с фигурата ви!С повод или..
9.90лв.
Производител: Gi&Gi
Силиконови чорапи ''DARK LADY'' са направени от микрофибърна ,качествена материя,производство са на италианският бранд  Gi&Gi.Те са дълги и изчистени,от вътрешната странса ,в горната си част имат силиконови ленти ,които не позволяват на чора..
9.90лв.
Производител: Gi&Gi
Силиконови чорапи ''LOPES'' са нещо,което всяка жена е хубаво да има в гардероба си.Те са стилни,изчистени и секси.Дантелата им е мека и красива и по-широка от обикновено.Във вътрешната и част има силиконови ленти,които спомагат за стабилното прилепв..
9.90лв.
Производител: Gi&Gi
Силиконови чорапи  ''RIHANA'' са изключително модерни и биха били чудесно допълнение към вашата визия.Те са с плътност 100 ден..Дантелата им е много красива и мека,от вътрешната страна имат силиконови ленти.Произведени са в Италия от бранда ..
9.90лв.
Производител: POMPEA
Силиконови чорапи ''AUTOREGGENTE'' са изкусителен модел,красив и удобен.Това са дълги чорапи с дантела и силиконови ленти от вътрешната страна.Те прилепват идеално по краката ви и ги правят да изглеждат стилно и секси.Произведени са от водещият итали..
12.40лв.
Производител: Gi&Gi
Силиконови чорапи ''FERNANDA'' са интересен модел тип мрежа.Те са дълги и в горната си част завършват с дантела,по която от вътрешната страна има силиконови ленти,които спомагат за прилепването на чорапа по крака.Произведени са от италианският бранд&..
10.90лв.
Производител: Gi&Gi
Чорапогащник  ''RONDA''   е много актуален модел.Той е с плътност 40ден и е фигурален.Фигурките стоят прекрасно ,опънати по краката ви.Произведен е от италианският бранд Gi&Gi  ,което гарантира качеството на продукта.Чорапогащник&n..
9.90лв.
Производител: Gi&Gi
Чорапогащник ''EDUARDA'' е фигурален и плътност 40ден.Той много интересен модел,фигурите са модерни и стоят много добре краката.Произведен е от италианският бранд Gi&Gi ,което е гаранция за качество. ..
9.90лв.
Производител: Gi&Gi
Чорапогащник  ''KARINA'' е с плътност 40ден.Той е фигурален модел с интересни фигурки и стои много добре.Произведен е от италианският бранд Gi&Gi,което е гаранция за качество.Изберете да бъдете по-различна! ..
9.90лв.
Производител: Gi&Gi
Чорапогащник ''KARLA'' е интересен ,фигурален модел,произведен от италианският бранд Gi&Gi ,което гарантира качеството му.Плътността на чорапогащника е 40ден.Модерен и стилен той може да бъде допълнителен щрих към визията ви! ..
9.90лв.
Производител: Gi&Gi
Чорапогащник ''DARIA''  е много ефектен модел.Той е фигурален,материята му е като скрита мрежа,и по нея има разпръснати ,блестящи точици,които му придават уникалност .Произведен е от италианският бранд Gi&Gi,което гарантира качеството му. ..
9.90лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×