Спортни клинове

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: MODA FASHION
Дами,стоплете се през зимните ,студени дни с RED COOL!!!Страхотно ,актуално предложение за вас!!!Бъдете модерна,в същото време  се чувствайтве ''топло'' с този клин -панталон!Изработен е от чудесна еластична материя,ватиран е от вътрешната стран..
14.00лв. 18.90лв.
Производител: MODA FASHION
ROCKET е  чудесен избор за дамите,обичащи да бъдат модерни и впечатляващи!!!Този клин-панталон е изработен от кожа!!Страничния кант е трицветен ! Мили дами,можете с удоволствие да го носите и през зимните дни,защото е с топла,ватирана подплата!!..
14.00лв. 18.70лв.
Производител: LEGVANILLA
DEIZY е чудесен дамски клин!!!Освен ,че е актуален с модните тенденции,той подходящ и за зимните,студени дни!!!Изработен е от кожа,а от вътрешната страна е със супер,топла подплата!!!Страничният, бронзов кант е детайла,който освежава и прави този кли..
18.00лв.
Производител: WIT GIRL
Клин ''NANSY''е страхотно предложение за дамите,които обичат да се чувстват удобно,същевременно и модерно!!!Изтъкан от памучна ,мека и еластична материя клина е добър избор за напрегнатото ни ежедневие!!!За модния вид на модела дизайнерите са навърви..
13.00лв. 17.90лв.
Производител: WIT GIRL
Удобство и модерен вид ви предлага модел IZABEL!!!Когато се чудите какво да облечете в свободното си време този клин може да бъде подходящият избор а вас!!!Направен от меко кадифе гарантира комфорта и красивата ви визия!!!Кантовете,спускащи се по стр..
16.50лв.
Производител: BRIGHT GIRL
Страхотен спортен модел!!!Памучна мека материя и чудесен дизайн!!!BOMB е превъзходен избор за свободното време или за спорт!!!Долницата  е с две джобчета в предната горна част ,а в кръста е с връзки!Бродерията на пистолет и роза е екставагантна ..
14.00лв. 20.70лв.
Производител: DANCE
Kлин SPARKLY е прекрасно предложение за дамите,стараещи се да се отличават!!!Изработен е от висококачествена памучна материя,а чудесните лъскави камъчета изпъкват върху черния цвят и прекрасно изразяват модерния дизайн на модела!Заблестете!!! ..
14.00лв. 18.90лв.
Производител: CONTEMPLAY
TRASY е модел -съчетание между спорт и елегантност!!!Материята е висококачествена !!!Памук със еластан !!!Прекрасните кожени кантове,спускащи се от двете страни са украсени с метални, златисти елементи,стабилно прекрепени към плата!!!Ако искате да бъ..
14.00лв. 18.90лв.
Производител: COMODO7
POLY е модел дамски клин -модерен и удобен!!!Изработен е от мека памучна материя!От двте страни на крачолите се спускат три канта бял,зелен и кожен,те допринасят за модния вид на клина! ..
17.90лв. 25.90лв.
Производител: LEGVANILLA
FEIT е дамски клин,модна находка!!!Изключително мек,удобен и красив!!!Плата ,от който е направен имитира дънки,но е много по-мек.Отпред и отзад е с джобчета,а от двете страни има червено-черен кант!!!Подходящ е за студените дни ,защото е подплатен с ..
15.50лв. 19.20лв.
Производител: LEGVANILLA
Дамски клин ASTORIA е уникално предложение за забързаното ни ежедневие!!!Той е еластичен и красив модел,имитиращ дънки!!!!Облечете се в комфорт и бъдете в крак с модните тенденции!!!Моделът е тип изчистени дънки с джобчета отпред и отзад!Кройката му ..
18.00лв.
Производител: DRESSY
Дамски клин DESSY е модно съкровище,подходящо за жени ,ценителки на модерния дизайн!!!Облечете се в разкош и бъдете на модния подиум!!!Материята, от която е направен е памучна и еластична!!!В предната си част е с две джобчета,които създават допълните..
16.00лв.
Производител: DANCE
Дамски клин ''DANSING STAR'' е страхотно предложение за вашите спортни занимания!Бъдете красиви и в залата !!!Мека,памучна, еластична материя и чудесен дизайн!!!Спортувайте със стил!!! ..
14.00лв.
Производител: LEGVANILLA
Дамски клин GERI е спортно-елегантно предложение за дамите ,със стремеж към модните тенденций.Златните кантове спускащи се по дължината на двата крака на  модела са вълшебство., Материята е мека,еластична,имитираща дънки !!!Клин-панталонът разпо..
16.00лв.
Производител: LEGVANILLA
Дамски клин COOL е предложение за ценителките на модерната,атрактивна и удобна визия!!!Дизайна на модела е актуален и съчетан със чудесно качество!!Материята е мека и галеща кожата! ..
17.00лв.
Производител: LEGVANILLA
Дамски клин SHINE е модно съкровище,подходящо за спорт и свободно време !!!Материята е мека ,еластична и удобна!!! ..
12.00лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×