Спортни клинове

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: WIT GIRL
Удобство и модерен вид ви предлага модел IZABEL!!!Когато се чудите какво да облечете в свободното си време този клин може да бъде подходящият избор а вас!!!Направен от меко кадифе гарантира комфорта и красивата ви визия!!!Кантовете,спускащи се по стр..
10.00лв. 16.50лв.
Производител: DANCE
Дамски клин LIMIT е атрактивно и в същото време комфортно предложение за вашето ежедневие!!!Материята е памучна и еластична ,приятна на допир.Качествената изработка и модерния дизайн са съчетани в този страхотен дамски клин!!! ..
10.00лв. 21.20лв.
Производител: WIT GIRL
Клин ''NANSY''е страхотно предложение за дамите,които обичат да се чувстват удобно,същевременно и модерно!!!Изтъкан от памучна ,мека и еластична материя клина е добър избор за напрегнатото ни ежедневие!!!За модния вид на модела дизайнерите са навърви..
10.00лв. 17.90лв.
Производител: MODA FASHION
ROCKET е  чудесен избор за дамите,обичащи да бъдат модерни и впечатляващи!!!Този клин-панталон е изработен от кожа!!Страничния кант е трицветен ! Мили дами,можете с удоволствие да го носите и през зимните дни,защото е с топла,ватирана подплата!!..
10.00лв. 18.70лв.
Производител: CONTEMPLAY
TRASY е модел -съчетание между спорт и елегантност!!!Материята е висококачествена !!!Памук със еластан !!!Прекрасните кожени кантове,спускащи се от двете страни са украсени с метални, златисти елементи,стабилно прекрепени към плата!!!Ако искате да бъ..
10.00лв. 18.90лв.
Производител: HANELHAUTE
Дамски клин ASTORIA е уникално предложение за забързаното ни ежедневие!!!Той е еластичен и красив модел,имитиращ дънки!!!!Облечете се в комфорт и бъдете в крак с модните тенденции!!!Моделът е тип изчистени дънки с джобчета отпред и отзад!Кройката му ..
10.00лв. 18.00лв.
Производител: LEGVANILLA
FEIT е дамски клин,модна находка!!!Изключително мек,удобен и красив!!!Плата ,от който е направен имитира дънки,но е много по-мек.Отпред и отзад е с джобчета,а от двете страни има червено-черен кант!!!Подходящ е за студените дни ,защото е подплатен с ..
10.00лв. 19.20лв.
Производител: LEGVANILLA
Дамски клин GERI е спортно-елегантно предложение за дамите ,със стремеж към модните тенденций.Златните кантове спускащи се по дължината на двата крака на  модела са вълшебство., Материята е мека,еластична,имитираща дънки !!!Клин-панталонът разпо..
10.00лв. 16.00лв.
Производител: BRIGHT GIRL
''NIKOL''е чудесен клин-панталон!!!Материята от която е направен е много мека и еластична ,имитираща дънковата!!Кройката му е чудесна ,така че стои прекрасно на почти всяка фигура!!!Има и джобове отпред и отзад!!Насладете се на качеството!!! ..
10.00лв. 19.80лв.
Производител: MODA FASHION
Дами,стоплете се през зимните ,студени дни с RED COOL!!!Страхотно ,актуално предложение за вас!!!Бъдете модерна,в същото време  се чувствайтве ''топло'' с този клин -панталон!Изработен е от чудесна еластична материя,ватиран е от вътрешната стран..
10.00лв. 18.90лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×