Домашни халати

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: IRGE
Домашен халат   ''FIONA'' е истинско пухкаво вълшебство,изработено от италианският бранд   ''IRGE'',което е гаранция за качество.Материята му е изключително мека и създава много топлина.Той е с цип.Дължината му стига една педя над коле..
36.00лв. 45.00лв.
Производител: IRGE
Домашен халат ''MERLYN'' е истинско пухкаво вълшебство,създадено от италианските производители  ''IRGE''.С този халат ще се чувствате обгърнати от топлина,защото материята е изключителнo мека .Той е с изчистен дизайн.Само в горната си лява част ..
36.00лв. 45.00лв.
Производител: IRGE
Домашен халат-перелина ''KALEA'' е истинско пухкаво вълшебство,създадено от италианските производители  ''IRGE''.Материята е изключително мека и може да ви стопли в студените дни.Представлява тип пончо,с две джобчета встрани.Насладете се на дома..
45.00лв.
Производител: VANUE
Домашен коледен халат ''HAPPY CHRISTMAS'' може да бъде перфектният подарък за божественият празник!Изключително красив,той е мек и пухкав .Той е с чудни коледни мотиви по целостта си.Закопчава се с копчета ,които са отт долу до горе.Има качулка.Произ..
36.50лв. 45.60лв.
Производител: TRESS
Домашен халат ''ARABELLA'' е истинско вълшебство ,произведено от изтънченият испански бранд   ''TRESS''.Материята,от която е изработен е изключително пухкава,мека и със сигурност ще ви стопли в студените дни!Халатът е тип ''прегърни ме'' ,има дв..
36.70лв. 45.90лв.
Производител: VANUE
Домашен халат ''BARBARA'' е вълшебно пухкаво изделие на италианските производители ''VANUE''.Изключително комфортен и топъл,халатчето е с цип,качулка и джобчета.Материята е мека ,галеща кожата.Има красив принт на сърчица.Изберете качество и топлина и..
35.70лв. 44.60лв.
Производител: TRESS
Домашен халат ''EVA'' е истинско пухкаво вълшебство.Той е изделие на испанските производители ''TRESS''.Материята,от която е изработен и изключително мека и може да ви стопли в студените дни.Моделът е с ципче ,което го прави още по-удобен.Разполага и..
36.80лв. 46.00лв.
Производител: COOTAIYA
Домашен халат ''LADY JANE''е истинско пухкаво вълшебство.Страхотен модел,който ще ви даде идеалната топлина.Той е тип ''прегърни ме'' с коланче и две джобчета.Можете да се загърнете,толкова,колкото ви е необходимо.Усетете разкоша на домашният уют! ..
36.70лв. 45.90лв.
Производител: INFIORE
Домашен халат ''BELLA DONNA''  е едно пухкаво бижу,което може да ви стопли в студените зимни дни.Истинско удоволствие от мека топлина.Халата е от типа ''прегърни ме''.Той би бил страхотен подарък за вас или за вашите близки.Има коланче,с което м..
52.80лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×