Домашни комплекти

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: ORONERO
Дамска пижама ''MADONNA'' е изключително луксозно изпълнение на италианският бранд ''ORONERO''.Тя е изработена от висококачествен три пъти тъкан памук,което е гаранция за издръжливост на материята.Състои се от две части.Горницата е едноцветна с втъка..
41.60лв. 52.00лв.
Производител: VANUE
Домашен комплект ''GRETA'' се състои от две части.Той е изключително мек и пухкав.Създава истинска топлина и уют.Произведен е в Италия от бранда ''VANUE''.Материята е с много добро качество.Моделът е изчистен.Долната и горната част са в един цвят,кат..
35.10лв. 43.80лв.
Производител: INFIORE
Домашен комплект ''LONG DOG'' е едно пухкаво ,комфортно и топло вълшебство.Би  бил перфектният подарък за вас или за ваш близък.Изработен е от много мека пухкава материя,която може да ви стопли в студените зимни дни.Състои се от две части.Горнат..
39.90лв. 52.80лв.
Производител: IRGE
Домашен комплект ''LUSY'' е чудесно пухкаво вълшебство!Произведена е от италианският бранд  IRGE ,което е гаранция за качество.Състои се от две части.Ръкавите и крачолите са с маншети ,което подсигурява вашият комфорт!Горницата разполага с весел..
35.00лв. 45.90лв.
Производител: TRESS
Домашен комплект ''SWEET HEART'' се състои от три части (долница,горница и домашен халат).Долницата и горницата са изработени от страхотна памучна материя ,която е леко ватирана от вътрешната си  страна.Горната част е с две копченца на деколтето..
63.00лв. 75.80лв.
Производител: ORONERO
Дамска пижама ''DREAM''  е луксозно изделие на италианският бранд ''ORONERO'',което е гаранция за издръжливост на материята,моден дизайн и удобна кройка.Направена е от висококачествен три пъти тъкан памук.Състои се от две части.Горницата е на ра..
41.60лв. 52.00лв.
Производител: INFIORE
Дамски комплект ''FRENCHY'' е истинско пухкаво вълшебство.Произведен е от италианският бранд  ''INFIORE'',което е гаранция за качество и усет към детайла.Състои се от две части.Горницата е с три копченца на деколтето.А отпред много сладко кученц..
42.30лв. 52.80лв.
Производител: VANUE
Домашен комплект  ''HAPPY HIPPO''  е изделие на италианският бранд  ''VANUE''.Направен е от висококачествена ,плюшена материя,която е изключително мека и пухкава.Горницата е изчиатена с весел принт в горната лява част,който допринася з..
36.00лв. 45.60лв.
Производител: YOU&ME
Домашен комплект  ''LET'S SLEEP'   е чудесна идея за подарък или за лично удоволствие за зимните дни.Състои се от две части .Горницата е с три копчета ,ръкавите завършват с маншети.Има приветлив надпис.Долницата е с животинска,модна ша..
35.10лв. 43.80лв.
Производител: IRGE
Домашен комплект ''LIFE IS BETTER IN PIGIAMA'' е чудесен избор,ако обичате да ви е истински топло!Той се състои от две части .Горницата има три копчета,на ръкавите е с маншети.Има страхотен ,весел принт.Долницата е карирана ,крачолите завършват с ман..
37.60лв. 47.00лв.
Производител: IRGE
Домашен комплект ''LOVELY TIME'' се състои от две части,като горната е с цип от горе до долу.И двете части са с маншети (на ръкавите и на крачолите) .Материята е неустоим италиански плюш,изключително мек и луксозен.Произведен е от бранда ''IRGE'',кое..
54.40лв.
Производител: TRESS
Домашен комплект  ''SWEET LITTLE BEAR''  е чудесен избор ,ако обичате вкъщи да се чувствате удобно и топло.Състои се от две части.Горницата отгоре до долу е с копчета.Има две джобчета.Ръкавите завършват с маншети.Долницата е с изчистен диза..
36.40лв. 45.50лв.
Производител: IRGE
Дамски домашен комплект ''COFFEE TIME'' е чудесен избор ,ако обичате да се чувствате доволна от топлината  и  мекотата на домашното ви облекло.Той се състои от две части.Горницата от долу до горе е с цип,на ръкавите е с маншети,има и две дж..
37.60лв. 47.00лв.
Производител: TRESS
Домашен комплект   ''ESTELLA''   е изделие на испанският бранд  ''TRESS''.Той е изработен от уникална, плюшена материя,която е със страхотно качество и е изключително мека и пухкава.Горницата е с весел принт .За повече удобст..
46.10лв.
Производител: TRESS
Домашен комплект  ''RELAX''  е изделие на испанският бранд   ''TRESS''.Той е изработен от висококачествена ,плюшена материя,която е изключително мека.Горницата е със сърахотна бродерия.За повече удобство ,ръкавите и завършват с маншети..
37.90лв. 42.90лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×