Две части

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: NASCHUA
Лятна пижама ''FLAMINGO'' е чудесен избор за вас ,ако обичате комфорта на памучната материя.Създадена е от италианският бранд NASCHUA ,който е известен с качестената си продукция.Материята, от която е изработена пижамката е 100% памук.Състои се от дв..
19.90лв. 27.20лв.
Производител: NASCHUA
Лятна пижама ''LADY SECRET'' е чудесен избор за вас ,ако обичате комфорта на памучните материи.Създадена е от италианските производители  NASCHUA ,известни с качествената си продукция.Състои се от две части.Горницата е с къс ръкав и има елеганте..
19.90лв. 27.20лв.
Производител: NASCHUA
Лятна пижама ''RABBIT DREAM'' е творение на италианският бранд  NASCHUA,известен с качествената си продукция.Материята,от която е изработена е 100% памучна,което допринася за така желаният комфорт.Състои се от две части.Горницата е тип ,тениска ..
23.20лв. 27.20лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенен комплект ''SANDRA'' е истинско вълшебство.Нежният и ефирен сатен гали кожата.Той е произведен от италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество.Състои се от две части.Потник с тънка,регулираща презрамка и шорти с ластик в ..
38.90лв.
Производител: Dolcissime
Дамска пижама ''FRESH CACTUS'' е изделие на италианският бранд   ''DOLCISSIME''.Материята,от която е изработена е фина,памучна и мека!Горницата е с чудесен принт,който създава настроение.Долницата е шарена,обсипана с малки кактусчета,крачолите з..
25.60лв. 29.00лв.
Производител: Dolcissime
Дамска пижама ''FUNNY BIRD'' е изделие на италианският бранд  ''DOLCISSIME'' .Материята ,от която е изработена е фина,памучна и мека.Горницата е с чудесен,свеж принт,който създава настроение.Ръкавите завършват с маншети ,което създава допълнител..
25.60лв. 29.00лв.
Производител: Dolcissime
Дамска пижама  ''LADY JANE'' е изделие на италианските производители  ''DOLCISSIME''.Материята,от която е изработена е фина,памучна и мека.Горницата е едноцветна ,от горе до долу е с копчета.Долницата е с флорален принт ,в тон с горната час..
26.60лв. 29.00лв.
Производител: INTIMAMI
Дамска пижама ''LARISSA''е изключително добър и атрактивен избор за вашият домашен уют!!!Тя се състои от две части и е направена от много мека памучна материя!!!Чувството когато я облечеш е страхотно!!!Създадена е от ииталиански производители с изклю..
29.00лв. 37.90лв.
Производител: Dolcissime
Дамска пижама ''LOVE''  е изделие на италианският бранд  ''DOLCISSIME'' .Материята ,от която е изработена е фина,памучна и мека.Горницата е със чудесен принт,в горната част има три копченца.Долницата е шарена ,съчетана с принта на горницата..
25.60лв. 29.00лв.
Производител: INTIMAMI
Дамска пижамка ''SELENA''е истинско  вълшебство!!Материята ,от която е направена е памучна и изключително мека  !!!Създадена е от италиански производители с внимание към детайла и с грижа за вашият комфорт!Нежен и красив модел,с който ще се..
29.00лв. 37.90лв.
Производител: YOU&ME
Дамска  пижама ''TIFFANY''е създадена от чудесния усет за мода на италианските моделиери!!!Материята е памучна и мека .За повече  комфорт горничката  и доолницата  разполагат с маншети.Насладете се на качеството! ..
23.90лв. 28.00лв.
Производител: AUSTRALIAN
Мекота и уют от италианския моден бранд в тази област '''AUSTRALIAN''''!!!Насладете се на комфорт и  качество!!!Дамска пижама'' ÁNDREA'' ще ви донесе истинско удоволствие!!!За ваше удобство тя разполага с маншети на горницата и долницата,с копче..
29.00лв. 39.00лв.
Производител: AUSTRALIAN
Дамска пижама 'RAFAELLA' е чудесно произведение на италианския бранд AUSTRALIAN!Мека и памучна тя е чудесен избор за вас!!!Моделът би бил и страхотен комплект за вкъщи!!!Горницата е леко удължена в задната си част!В края на ръкавите и крачолите ..
29.00лв. 35.70лв.
Производител: PURA
Сатенен комплект ''JESSY'' е истинско бижу,сътворено от италианските производители ''PURA''.Те са доказан бранд в държавата си и са известни с перфекционизма и изисквванията си за качество на материя и изработка.Комплекта е направен от еластичен сате..
29.90лв.
Производител: PURA
Сатенен комплект ''SESILIA''  е истинско бижу,сътворено от италианските производители   ''PURA'',известни в страната си с изключиелната си изискуемост към качество на материя и изработка.Комплекта е направен от еластичен сатен,съчетан с неж..
29.90лв.
Производител: PURA
Сатенен комплект ''EKATERINA'' е истинско бижу,сътворено от италианските производители ''PURA''.Те са вече доказал се в Италия бранд,който подбира само качествени материи.Комплект ''EKATERINA'' е изработен от еластичен сатен,който е мек и нежен към к..
29.90лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×