Две части

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: IRGE
Дамска коледна пижама ''HO-HO'' би бил страхотен коледен подарък.Състои се от две части.Горницата е с три копченца,маншет на ръкавите и чудесен  Дядо Коледа .Долницата е карирана с маншет на крачолите.Материята ,от която е направена висококачест..
29.90лв. 46.40лв.
Производител: TRESS
Дамска пижама ''DREAM'' е изделие на испанският бранд   ''TRESS''.Материята ,от която е изработена е качествена,мека и леко ватирана от вътрешната страна.Горницата е с чудесен принт,създаващ добро настроение.Ръкавите завършват с маншети,което до..
28.00лв. 31.20лв.
Производител: TRESS
Дамска пижама ''FUNNY BEARS'' е произведена от испансият бранд  ''TRESS''.Направена е от качествена,памучна материя и с изключително комфортна кройка.Горницата е едноцветна с красив,весел принт,ръкавите завършват с маншети,допринасящи за удобств..
22.00лв. 34.00лв.
Производител: IRGE
Дамски домашен комплект ''COFFEE TIME'' е чудесен избор ,ако обичате да се чувствате доволна от топлината  и  мекотата на домашното ви облекло.Той се състои от две части.Горницата от долу до горе е с цип,на ръкавите е с маншети,има и две дж..
37.60лв. 47.00лв.
Производител: TRESS
Домашен комплект   ''ESTELLA''   е изделие на испанският бранд  ''TRESS''.Той е изработен от уникална, плюшена материя,която е със страхотно качество и е изключително мека и пухкава.Горницата е с весел принт .За повече удобст..
46.10лв.
Производител: TRESS
Домашен комплект  ''RELAX''  е изделие на испанският бранд   ''TRESS''.Той е изработен от висококачествена ,плюшена материя,която е изключително мека.Горницата е със сърахотна бродерия.За повече удобство ,ръкавите и завършват с маншети..
37.90лв. 42.90лв.
Производител: ORONERO
Дамски коледен комплект ''MERRY CHRISTMAS''може да бъде прекрасен подарък за вас и вашите близки.Изработен е от висококачествена памучна материя ,изделие на италианският бранд   ''ORONERO''.Състои се от две части  ,като крачолите и ръкавите..
49.60лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×