ЛЕТНИ ПИЖАМИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: TRESS
Лятна пижама  ''CLOSED EYES''  е идеалното решение за дами ,които обичат фината,памучна материя,защото с тази пижама имате възможност да и се насладите.Произведена е от испанският бранд TRESS,което е гаранция за качествена материя и комфорт..
21.80лв. 27.20лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама  ''EUFORIA'' е чудесен избор за горещите ,летни дни.Създадена е от испанският бранд TRESS,което е гаранция за качество.Материята ,от която е изработена е микромодал,което означава,че е изключително мека и нежна,галеща кожата и осигу..
17.70лв. 22.10лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама  ''FLOWERS'' е чудесно предложение за дамите ,които обожават качествената ,памучна материя и харесват флоралните мотиви.Пижамката се състои от две части.Горницата е с къс ръкав ,с обло деколте.Долницата е къс панталон с ластик и връ..
20.60лв. 25.80лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама ''GENTLE TOUCH'' е направена от уникална материя,която е истински нежна към кожата ви.Мека и феерична вискоза.Ще осигури прохлада през летните дни.Моделът се състои от две части.Горницата е с къс ръкав,обкантен с мека дантела.Деколтето е..
19.90лв. 29.40лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама ''GOOD NIGHT'' е прекрасен модел ,направен от памучна материя,която може да ви осигури истински комфорт.Състои се от две части.Горницата е с широки презрамки и изключително удобна кройка .Долницата е с къси панталонки в изчистен дизайн.В..
19.40лв. 24.20лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама ''LOVELY DAY'' е страхотно откритие за дамите ,които обичат комфорта на фината памучна материя.Пижамата се състои от две части.Горницата е с къс ръкав и забавен принт.Долницата е с къси панталонки на райета ,в кръста е с ластик и връзки...
21.80лв. 27.20лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама ''LOVELY DOGS'' е чудесен избор за летните дни.Направена е от фина,памучна материя,която може да ви даде неоходимият комфорт.Състои се от две части.Горницата е с тънки презрамки,има чудесен принт на влюбени пуделчета.Долницата е къси пан..
19.40лв. 24.20лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама ''PINK RABBIT''е чудесен избор за летните дни.Направена е от фина,мека,памучна материя,която ви осигурява нужният комфорт.Състои се от две части.Горницата е с къс ръкав и е в свободен стил.Долницата е с къси панталонки.В кръста е с ласти..
21.80лв. 27.20лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама ''SOFT TOY'' е чудесен избор ,ако харесвате забавните принтове,съчетани с качествена материя.Моделът е направен от фин памук .Състои се от две части.Горницата е с къс ръкав и обло деколте.Долницата е къс панталон с принт на сърчица.В кръ..
20.60лв. 25.80лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама ''SWEET DREAM'' е чудесно предложение за дамите,които обожават комфорта на памучната материя.Пижамата се състои от две части.Горницата е с къс ръкав,дизайнът и е изчистен.Само в горната ,лява част има сладък принт на парче торта.Долницат..
19.90лв. 27.20лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама  ''SWEET PUPPIES'' е едно сладко изкушение .Пижамката е изработена фина ,памучна материя,която създава комфорт.Състои се от две части.Горницата е с къс ръкав,обло деколте с три копченца.Принта е точков и разбира се със забавна карти..
19.90лв. 27.20лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама  ''TENDER HEARTS'' е чудесен избор ,ако обичате комфорта на памучната материя.Моделът е изработен от фин памук.Състои се от две части.Горницата е с широка презрамка и удобна кройка.Дизайнът е изчистен с една сладка картинка.Долницат..
17.00лв. 24.00лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама  ''TENDERNESS'' е направена от истински мека,феерична материя (модал),която е нежна към кожата ви и ще осигури прохлада през летните дни.Моделът се състои от две части.Горницата е в изчистен стил.Тя е с къс ръкав и обло деколте с че..
29.40лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама ''WONDERFULL LIFE' 'е чудесен избор за летните дни.Направена е от фина ,памучна материя осигуряваща ви нужният комфорт.Състои се от две части.Горницата е с тънки презрамки.Дизайнът е изчистен,има само една свежа картинка.Долницата е ..
15.00лв. 24.20лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенен комплект ''ALESSANDRA'' може да бъде съкровището в гардероба ви.Ефирен,мек ,висококачествен сатен.Направен от цененият в Италия бранд  Love And Bra.Състои се от две части.Потник с тънки,регулиращи презрамки и шорти с ластик в кръста.Дант..
38.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенен комплект ''ARISTEA'' е творение на италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество и комфортна кройка.Комплекта е направен от висококачествен сатен.Състои се от две части,потник с тънки презрамки и интересен гръб и шорти с ..
38.90лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×