ЛЕТНИ ПИЖАМИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: LOVE AND BRA
Сатенен комплект ''SOFIA'' е истинско вълшебство.Ефирна сатенена  материя.Мека и галеща кожата ви.Насладете се на качеството създадено от италианският бранд  Love And Bra .Състои се от две части-потник с дантела и регулираща,тънка презрамка..
38.90лв.
Производител: NASCHUA
Лятна пижама ''EGYPT CAT'' е творение на италианският бранд    NASCHUA,известен с качествената си продукция.Материята ,от която е изработена е 100% памучна,което създава така желаният комфорт.Състои се от две части.Горницата е с къс ръкав,д..
19.90лв. 27.20лв.
Производител: NASCHUA
Лятна пижама ''FLAMINGO'' е чудесен избор за вас ,ако обичате комфорта на памучната материя.Създадена е от италианският бранд NASCHUA ,който е известен с качестената си продукция.Материята, от която е изработена пижамката е 100% памук.Състои се от дв..
19.90лв. 27.20лв.
Производител: NASCHUA
Лятна пижама ''LADY SECRET'' е чудесен избор за вас ,ако обичате комфорта на памучните материи.Създадена е от италианските производители  NASCHUA ,известни с качествената си продукция.Състои се от две части.Горницата е с къс ръкав и има елеганте..
19.90лв. 27.20лв.
Производител: NASCHUA
Лятна пижама ''RABBIT DREAM'' е творение на италианският бранд  NASCHUA,известен с качествената си продукция.Материята,от която е изработена е 100% памучна,което допринася за така желаният комфорт.Състои се от две части.Горницата е тип ,тениска ..
23.20лв. 27.20лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенен комплект ''SANDRA'' е истинско вълшебство.Нежният и ефирен сатен гали кожата.Той е произведен от италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество.Състои се от две части.Потник с тънка,регулираща презрамка и шорти с ластик в ..
38.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенена нощница ''ELENA'' е произведена от италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество и комфортна кройка.Тя е модел с тънка,регулираща презрамка и чудесна дантела.Насладете се на удоволствието от разкошен сатен,галещ кожата в..
36.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенена нощница ''KASANDRA'' е произведена от италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество и комфортна кройка.Тя е модел с тънка,регулираща презрамка и чудесна дантела.Насладете се на  удоволствието да бъдеш облечена в раз..
36.90лв.
Производител: PURA
Сатенен комплект ''JESSY'' е истинско бижу,сътворено от италианските производители ''PURA''.Те са доказан бранд в държавата си и са известни с перфекционизма и изисквванията си за качество на материя и изработка.Комплекта е направен от еластичен сате..
29.90лв.
Производител: PURA
Сатенен комплект ''SESILIA''  е истинско бижу,сътворено от италианските производители   ''PURA'',известни в страната си с изключиелната си изискуемост към качество на материя и изработка.Комплекта е направен от еластичен сатен,съчетан с неж..
29.90лв.
Производител: PURA
Сатенен комплект ''EKATERINA'' е истинско бижу,сътворено от италианските производители ''PURA''.Те са вече доказал се в Италия бранд,който подбира само качествени материи.Комплект ''EKATERINA'' е изработен от еластичен сатен,който е мек и нежен към к..
29.90лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама ''BALOON PARTY'' е много интересен и комфортен модел с весел принт.Състои се от две части.Горницата е с широки ,интересни в частта към гърба презрамки.Долницата е с къси панталонки,които са с ластик в кръста.Моделът е изработен е от паму..
15.90лв.
Производител: TRESS
Лятна пижама ''SEA OF LOVE'' е чудесен избор ,ако обичате фината, памучна материя.Моделът се състои от две части.Горницата е с къс ръкав,деколтето е обло с две копченца.Долницата е с къси панталонки на вертикални райета.В кръста е с ластик и с връзки..
27.20лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×