САТЕН

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: COOTAIYA
Сатенен комплект ''ALESANDRA'' може да бъде съкровището в гардероба ви.Ефирен,мек  сатен.Състои се от две части.Потник с тънки,регулиращи презрамки и шорти с ластик в кръста.Напълно изчистен и стилен модел.Потопете се в разкош! ..
17.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенен комплект ''ARISTEA'' е творение на италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество и комфортна кройка.Комплекта е направен от висококачествен сатен.Състои се от две части,потник с тънки презрамки и интересен гръб и шорти с ..
38.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенен комплект ''SANDRA'' е истинско вълшебство.Нежният и ефирен сатен гали кожата.Той е произведен от италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество.Състои се от две части.Потник с тънка,регулираща презрамка и шорти с ластик в ..
38.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенен комплект ''SESILIA''  е истинско бижу,сътворено от италианските производители   ''LOVE AND BRA'',известни в страната си с изключиелната си изискуемост към качество на материя и изработка.Комплекта е направен от качествен сатен,съчет..
38.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенен комплект ''SOFIA'' е истинско вълшебство.Ефирна сатенена  материя.Мека и галеща кожата ви.Насладете се на качеството създадено от италианският бранд  Love And Bra .Състои се от две части-потник с дантела и регулираща,тънка презрамка..
38.90лв.
Производител: PURA
Сатенен комплект ''EKATERINA'' е истинско бижу,сътворено от италианските производители ''PURA''.Те са вече доказал се в Италия бранд,който подбира само качествени материи.Комплект ''EKATERINA'' е изработен от еластичен сатен,който е мек и нежен към к..
29.90лв.
Производител: COOTAIYA
Сатенен комплект ''LEONA'' е страхотно предложение за дамите,които обожават да бъдат обгърнати от сатен.Той се състои от три части.Потниче с тънки,регулиращи презрамки в изчистен десен и дантела,дълъг,тигров панталон,завършващ с дантела и халатче с т..
35.70лв.
Производител: COOTAIYA
Сатенен комплект ''MAGDALENA''е много красив,комфортен и ефирен.Състои се от три части,потниче с дантела ,с тънки,регулиращи презрамки,дълъг панталон,и халатче тип ''прегърни ме''.Десена му е много приятен и женствен.Насладете се на мекотата на сатен..
36.70лв.
Производител: COOTAIYA
Сатенен комплект с  нощница ''MELISA'' е истинска феерия от мекота и красота.Състои се от две части ,нощница с тънки,регулиращи презрамки и халат с три четвърт ръкав ,тип ''прегърни ме'' с коланче.Насладете се на разкош и удоволствие от един пре..
28.90лв.
Производител: COOTAIYA
Сатенен комплект ''SUSANA'' може да бъде вашата нежна прегръдка от мекота.Той се състои от две части.Стилна,изчистена нощница с тънки,регулиращи презрамки и халатче в чудесен десен тип ''прегърни ме'' с коланче.Насладете се на съня си със красив сате..
28.50лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенена нощница ''ELENA'' е произведена от италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество и комфортна кройка.Тя е модел с тънка,регулираща презрамка и чудесна дантела.Насладете се на удоволствието от разкошен сатен,галещ кожата в..
36.90лв.
Производител: COOTAIYA
Сатенена нощница ''KASSANDRA'' е с много  комфортна кройка.Тя е модел с тънка,регулираща презрамка ,съвсем изчистена и стилна.Насладете се на  удоволствието да бъдете облечена в разкошен,галещ кожата сатен. ..
12.90лв.
Производител: PURA
Сатенен комплект ''JESSY'' е истинско бижу,сътворено от италианските производители ''PURA''.Те са доказан бранд в държавата си и са известни с перфекционизма и изисквванията си за качество на материя и изработка.Комплекта е направен от еластичен сате..
29.90лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×