САТЕН

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: LOVE AND BRA
Сатенен комплект ''ALESSANDRA'' може да бъде съкровището в гардероба ви.Ефирен,мек ,висококачествен сатен.Направен от цененият в Италия бранд  Love And Bra.Състои се от две части.Потник с тънки,регулиращи презрамки и шорти с ластик в кръста.Дант..
38.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенен комплект ''ARISTEA'' е творение на италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество и комфортна кройка.Комплекта е направен от висококачествен сатен.Състои се от две части,потник с тънки презрамки и интересен гръб и шорти с ..
38.90лв.
Производител: PURA
Сатенен комплект ''JESSY'' е истинско бижу,сътворено от италианските производители ''PURA''.Те са доказан бранд в държавата си и са известни с перфекционизма и изисквванията си за качество на материя и изработка.Комплекта е направен от еластичен сате..
29.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенен комплект ''SANDRA'' е истинско вълшебство.Нежният и ефирен сатен гали кожата.Той е произведен от италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество.Състои се от две части.Потник с тънка,регулираща презрамка и шорти с ластик в ..
38.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенен комплект ''SESILIA''  е истинско бижу,сътворено от италианските производители   ''LOVE AND BRA'',известни в страната си с изключиелната си изискуемост към качество на материя и изработка.Комплекта е направен от качествен сатен,съчет..
38.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенен комплект ''SOFIA'' е истинско вълшебство.Ефирна сатенена  материя.Мека и галеща кожата ви.Насладете се на качеството създадено от италианският бранд  Love And Bra .Състои се от две части-потник с дантела и регулираща,тънка презрамка..
38.90лв.
Производител: PURA
Сатенен комплект ''EKATERINA'' е истинско бижу,сътворено от италианските производители ''PURA''.Те са вече доказал се в Италия бранд,който подбира само качествени материи.Комплект ''EKATERINA'' е изработен от еластичен сатен,който е мек и нежен към к..
29.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенена нощница ''ELENA'' е произведена от италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество и комфортна кройка.Тя е модел с тънка,регулираща презрамка и чудесна дантела.Насладете се на удоволствието от разкошен сатен,галещ кожата в..
36.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенена нощница ''KASANDRA'' е произведена от италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество и комфортна кройка.Тя е модел с тънка,регулираща презрамка и чудесна дантела.Насладете се на  удоволствието да бъдеш облечена в раз..
36.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сатенена нощница ''MELISA'' е истинска феерия от мекота и красота.Произведена е от италианският бранд Love And Bra ,което е гаранция за качество.Тя е модел тип нощница с тънка ,регулираща и чудесна дантела.Насладете се на разкош и удоволствие от един..
36.90лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×