Дамски бикини

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: TRESS
Прашки ''MONI'' са произведени от испанският бранд  TRESS.Направени са от памучна,еластична материя,съчетана с нежна дантела,намираща се в горната част.Моделът е с класическа кройка и е изключително удобен за дамите свикнали да носят този тип бе..
13.00лв.
Производител: TRESS
Прашки ''NANSY'' са произведени от испанският бранд  TRESS.Направени са от мека,еластична ,памучна материя.Моделът е с класическа кройка и е изключително удобен за жени,свикнали да носят този тип бельо.!!!ПРОДАВАТ СЕ В СЕТ ОТ ТРИ БРОЯ ,В ТРИТЕ Р..
13.00лв.
Производител: TRESS
Прашки  ''TITA'' са произведени от испанският бранд  TRESS.Направени са от мека,еластична ,памучна материя.Моделът е с класическа кройка,изключително удобен за дамите,свикнали да носят този тип бельо.!!! ПРОДАВАТ СЕ В СЕТ ОТ ТРИ БРОЯ (ЕДИН ..
13.00лв.
Производител: JADEA
Бикини ''DONY''  са произведени от италианският бранд JADEA,което е гаранция за качество.Направени са от мека,еластична,памучна материя..Моделът е тип бикина с ниска талия.Кройката им е изключително удобна за дамите ,които са свикнали да носят т..
5.90лв.
Производител: TRESS
Бикини ''FRENDLY'' са произведени от испанският бранд TRESS.Направени са от мека,еластична,памучна материя.Моделът е тип дълбока бикина,с широка част от двете си страни.Кройката е изключително комфортна и е подходяща за жени с по-пищни форми.!!!ПРОДА..
13.00лв.
Производител: INTIMY
Дамски бикини ''VIVIAN'' са памучни,комфортни и меки!Те са изключително удобни и качествени!!!Създадени са от италиански  производител с дългогодишен опит в бранша!!!Съставът им е 95%памук и 5%еластан!!!Шевовете са изключително нежни! ..
5.00лв.
Производител: JADEA
Бразилиана ''ARISTEA'' е производство на известният италиански бранд JADEA,което е гаранция за качество.Направени са от висококачествена ,памучна материя.Имат изключително комфортна кройка.Уверете се сами! ..
5.90лв.
Производител: JADEA
Бразилиана ''IVET'' е творение на известният италиански бранд JADEA,което е гаранция за качество.Материята,от която е направена е памучна и мека.Кройката е изключително комфортна и е удоволствие да се носи такова бельо .Цветният принт е интересен и м..
5.90лв.
Производител: JADEA
Бразилиана ''NINA'' е творение на италианският бранд JADEA.Направени са от висококачествена памучна материя,съчетана с мека дантела.Кройката е изключително комфортна.Уверете се сами! ..
5.90лв.
Производител: JADEA
Бразилиана ''SELENA''  е артикул произведен от италианският бранд  ''JADEA'',което е гаранция за качество.Бразилианите са изработени от изключително мека памучна материя,която гали кожата ви.Моделът е с комфортна кройка.Доверете се на опитн..
5.90лв.
Производител: COTONELLA
Бикини ''KAMELIA'' са чудесен избор за вас,дами!Изработени са от качествена ,памучна материя със моден принт.Те са тип 'дълбока бикина'с изключително нежни шевове.Италианският производител 'COTONELLA''се е постарал кройката да бъде комфортна.Опитайте..
7.50лв.
Производител: COCONUDA
Дамско боди ''TIARA'' е производство на италианският бранд ''COCONUDA''.Той е известен с качествените си материи и строгият контрол върху изработката на продукцията си.Бодито е направено от чудесна,мека и еластична памучна материя.То е с тънки презра..
15.80лв.
Производител: COTONELLA
Бикини ''KARINA''са идеалният избор за дами с по-пищни форми.Те са дълбоки и широки встрани.Материята ,от която са изработени е памучна и мека,дантелата гали кожата.Произведени са от италианският бранд ''COTONELLA'',което е гаранция за качество и ком..
7.50лв.
Производител: COTONELLA
Дамски бикини ''ALEKSA'' са тип   ''танга''!Те са произведени от италиански производител с дългогодишен опит в бранша!Тангата е изрязана бикина ,като острани е с тънки лентиСъстава им е 95%памук и 5%еластан!!!Чувствайте се комфортно и секси! ..
5.90лв.
Производител: TRESS
Бикини ''DEANA'' са произведени от испанският бранд  TRESS.Направени са от мека,еластична,памучна материя.Моделът е тип дълбока бикина. От двете си страни е широка ,за да обхване и покрие несъвърщенствата.Кройката е изключително комфортна и подх..
13.00лв.
Производител: TRESS
Бикини ''DOLLY'' са произведени от испанският бранд TRESS.Те са направени от памучна материя,съчетана с мека дантела.Те са тип изрязана бикина с дантелена лента в страни.Удобни и красиви .Насладете се на качеството.!!!БИКИНИТЕ СЕ ПРОДАВАТ В СЕТ ОТ ТР..
13.00лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×