Дамско бельо

Дамско бельо

Филтрирай по категория

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: LOVE AND BRA
Комплект ''DAQN'' е творение на италианският бранд Love And Bra ,което е гаранция за качество и комфортна кройка.Моделът е съчетание на сатен с красива дантела.Сутиенът е със страхотна форна ,с  лек повдигащ ефект и регулиращи презрамки.Долната ..
35.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Комплект  ''DORIANA'' е произведение на италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество и комфортна кройка.Състои се от страхотен сутиен с лек повдигащ ефект и чудесни бикини тип бразилиана ,но не изрязана.Облечете се в удобст..
35.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Комплект ''KARMELA'' е творение на италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество.Ако искате да провокирате някой или себе си ,това е вашият модел.Изключително секси и уникален!Сутиенът е с повдигащ ефект,което придава много добра..
35.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Комплект ''MAGDALENA''е творение на италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество и удобна кройка.Сутиенът е съчетание на сатен с красива дантела.Модерният дизайн го прави уникален.Той е с размер на чашката ''B'' и е с много лек ..
0.00лв.
Производител: LOVE AND BRA
Комплект  ''MELINA''  е изключителен .Той е творение на италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество.Състои се от сутиен с добре оформена твърда чашка,с красива дантела ,съчетана с мек сатен и бикини от сатен.Насладете..
35.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Комплект ''PAOLINA'' е творение на италианският бранд Love And Bra,което е гаранция за качество и комфортна кройка.Съчетанието на висококачествена дантела с тюл го прави изключителен.Сутиенът е с лек повдигащ ефект и придава чудесна форма на бюста.Пр..
35.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Комплект ''VENERA'' е творение на италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество и комфортна кройка.Направен е от висококачествена дантела,съчетана с тюл и сатен.Сутиенът е с лек повдигащ ефект и регулиращи презрамки.Бикините са т..
35.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Комплект ''VERONA'' е творение на италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество.Съчетанието от нежна дантела ,мек тюл и сатен прави моделът унилален.Сутиенът е изключително удобен.с много лек повдигащ ефект и регулиращи презрамки..
35.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сутиен ''AMY''е чудесен избор за вас,ако искате да придадете повече обем на бюста си!Той е с добре оформена чашка .Разполага с банел и вградена подплънка !Това създава ,така наречения ''PUSH-UP''ефект.Материята е мека и галеща кожата!!!Насладете се н..
21.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сутиен ''ANNABEL'' е произведение на италианският бранд  ''Love And Bra''Освен ,че е изключително красив той е и с високо качество.Дантелата е много мека,а кройката комфортна. Размера  на чашката е ''С'',като се предлага в различни подгръдн..
21.90лв.
Производител: PURA
''CHANEL' е чудесен сутиен за дами ,които биха искали да се чувстват комфортно през целия ден!Моделът е с чашка ''С''.подходящ  за по едър бюст.Без подплънки е,но с добре оформена чашка тип ''втора кожа''.Презрамките са регулиращи, и са изключит..
28.00лв.
Производител: LOVE AND BRA
Бъдете актуални със сутиен ''CHRISTELLE''!Модно изкушение съчетано с истински комфорт и изисканост!!!Моделът е  с  добре оформени чашки с лек повдигащ ефект.Тип бриджитка е ,закопчаването се осъществява чрез пет копченца.Дантелата обгръщаща..
21.00лв.
Производител: LAURA BIAGIOTTI
'Сутиен ''FELINA''е чудесен избор за дамите,които обичат  да съчетават комфорт и качество!!!Подходящ е за жените ,които са с размер на чашка ''В''!!!Моделът е с много добре оформена чашка с банел!!!  Красивата сатенена лентичка прави сутиен..
19.90лв. 24.90лв.
Производител: INFIORE
Сутиен ''FIORE'' е произведение на италианският бранд   INFIORE,което е  гаранция за качествена материя и комфортна кройка.Моделът е с  чудесно оформена  чашка,която прилепва комфортно .Презрамките са регулиращи.Закопчаването се и..
25.80лв.
Производител: LOVE AND BRA
СУТИЕН ''ILARIA''е модел,сътворен от италиански дизайнери.Меката материя ,от която е изработен говори за качество и комфорт!Сутиенът е с твърда ,добре оформена чашка и придава чудесен вид на бюста.За разкош,чашките са със завършък от дантела.Закопчав..
21.90лв.
Производител: LOVE AND BRA
Сутиен ''JACQUELINE''е производство на италианският бранд  Love And Bra,което е гаранция за качество.Моделът е с изключително комфортна кройка,подходящ за жени с по-пищен бюст.Той е с мека,добре оформена чашка,без подплънка,с банел.Закопчаването..
21.90лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×