Информация за доставка

Срок на доставка

Всички продукти от онлайн магазин MisKaramel.com се доставят в рамките на 1-2 работни дни с куриерска фирма Спиди. След финализиране на поръчката, служител на онлайн магазин MisKaramel.com се свързва с клиента за потвърждение на поръчката, чрез телефонно обаждане в работно време (Понеделник - Петък / 09:00 -17:30 ч.)


Всички продукти , закупен до 17:00 ч. в работен ден се изпращат на същият ден.


Цени за доставка

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма Спиди, с наложен платеж.

Цена за доставка за поръчка с наложен платеж до 99.99 лв. - Доставката се поема от клиента.

Цена за доставка за поръчка с наложен платеж над 100.00 лв. - Доставката се поема от онлайн магазин MisKaramel.com


Отсъпка за доставка

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма Спиди, като за всяка една пратка, нашите клиенти ползват отстъпка от цената за доставка.

Всички пратки се изпращат с наложен платеж  с опция преглед. Вижте още в ''Общи условия''


Защо не получавам касова бележка за получената стока?

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Спиди.
 
Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.
 
За направеното от клиента плащане Спиди издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.