МЪЖКИ ПИЖАМИ

Филтрирай по категория

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: PAPALINA
Домашен комплект ''KRIS''е страхотен модел,вдъхновен от италианските производители  ''PAPALINA''!Материята е изключително мека и пухкава.Можете да бъдете сигурни ,че с този комплект ще ви е наистина топло.Дизайна е изключително модерен.Доброто с..
49.60лв.
Производител: COOTAIYA
Мъжки коледен комплект ''CHRISTMAS STAR'',би бил чудесен подарък за най-светлият празник в годината.Състои се от две части.Горницата е  със забавен коледен принт.А долницата карирана .Материята ,от която е изработена е памучна и мека,галеща кожа..
25.00лв. 42.60лв.
Производител: ORONERO
Коледен комплект ''HAPPY ELF STAR''  би бил страхотен подарък за вас и вашите близки.Изработен е от висококачествена памучна материя,творение на италианският бранд ''ORONERO''      Състои се от две бчасти ,като долницата и го..
38.00лв. 49.60лв.
Производител: IRGE
Мъжки коледен комплект ''HO-HO'' може да бъде чудесна изненада за вас или за ваш близък.Състои се от две части с чудесен коледен щрих.Материята,от която е направен е висококачествен три пъти тъкан памук.Произведен е от италианският бранд  IRGE,к..
35.00лв. 46.40лв.
Производител: ORONERO
Коледен комплект   ''MERRY CHRISTMAS''би бил страхотен подарък за вас и вашите близки!Изработен е от висококачествена памучна материя,изделие на италианският бранд  ''ORONERO''.Долницата и горницата разполагат с маншети,което гарантира..
29.00лв. 49.60лв.
Производител: EMPORIO JEANS
Мъжка  пижама ''BENNET'' е чудесен избор ,ако обичате меката топлина.Материята ,от която е изработена е висококачествен ватиран памук.Състои се от две части .Горницата е с две копчета.Има маншети на ръкавите.Долницата е изчистена ..Крачолите звъ..
41.10лв.
Производител: GIVOVA
Мъжка пижама  ''AMADEO''   е страхотно предложение от италианският бранд  GIVOVA  .Направена е от висококачествен ,три пъти тъкан памук,което гарантира вашият комфорт.Долницата и горницата са с маншети.Долницата разполага с два дж..
38.30лв.
Производител: GIVOVA
Мъжка пижама ''JANNY'' би била страхотен подарък!!!Създадена от  италианските производители ''GIVOVA'',моделът е изключително удобен и красив!Материята е висококачествен три-пъти тъкан памук,мека и качествена.Състои се от две части.Горницата е с..
38.30лв.
Производител: GIVOVA
Мъжка пижама '''ROBIN''е чудесен избор за вас!!!Създадена от италианските  производители  ''GIVOVA'',с грижа за вашият комфорт!Материята е памучна и мека.Долницата и горницата разполагат с маншети.Моделът е с изчистен,стилен дизайн и изключ..
38.30лв.
Производител: GIVOVA
Мъжка пижама '' WANTED'' е страхотен модел,вдъхновен от италианските производители ''GIVOVA''!!!Материята е висококачествен три-пъти тъкан  памук.Мека и качествена!!!За удобство в края на ръкавите и на крачолите има маншети.Долницата е с джобчет..
38.30лв.
Производител: GIVOVA
Мъжка пижама ''ANDI'' е чудесен избор за вас!Създадена е от италиансите производители ''GIVOVA'' с грижа за вашият комфорт!Материята е висококачествен три-пъти тъкан памук, изключително мека!Долницата има джобчета от двете страни.И горната и долната ..
29.00лв. 38.30лв.
Производител: GIVOVA
Мъжка поларена пижама ''PATRIK'' е изключително удобна и мека.Ако обичате да ви е топло,то тя  е  чудесен избор.Създадена е от италианският производител   ''GIVOVA'',което е гаранция за качество!Състои се от две части.Горната е с три к..
41.80лв.
Производител: PAPALINA
Мъжки поларен комплект  ''DYLLAN''  би бил страхотен подарък за вас или за ваш близък.Моделът е изключително удобен и топъл.Подходящ е за прекарване на свободното време вкъщи.Направен е от италианският бранд  '' PAPALINA'',което е гара..
49.60лв.
Производител: GIVOVA
Мъжки домашен комплект  ''GARET'' би бил страхотен пподарък за вас или за ваш близък.Той е изработен от мек и топъл полар,който ще ви стопли в студените дни. Направен е от италианските производители GIVOVA,което е гаранция за качество.Състои се ..
41.80лв.
Производител: GIVOVA
Мъжки домашен комплект ''EDUARD'' е чудесен избор за тези от вас,които обичат да им бъде топло и комфортно.Материята на горницата и долницата е много мека и топла.Тя е полар.И двете части са с маншети.Комплекта е производство на итаалианският бранд '..
41.80лв.
Производител: GIVOVA
Мъжки домашен комплект ''DARVIN'' е произведен от италианските производители ''GIVOVA''.Той е изключително топъл и мек,защото материята,от която е изработен е полар.Спокойно можете да си го носите като комплект за вкъщи.Състои се от две части ,като г..
41.80лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×