МЪЖКИ ПИЖАМИ

Филтрирай по категория

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: GIVOVA
Мъжка  пижама ''BENSYN'' е чудесен избор ,ако обичате меката топлина.Материята ,от която е изработена е висококачествен три пъти тъкан памук.Състои се от две части .Горницата е с две копчета.Има маншети на ръкавите.Долницата е изчистена ,с краси..
38.30лв.
Производител: GIVOVA
Мъжка пижама ''ANTONY'' би бил страхотен подарък!!!Чудесен модел,произведен от италианските производители  GIVOVA !!!Материята е памук,мека и качествена!!!С грижа за вашият комфорт в края на   крачолите има маншети!Долницата разполага ..
38.30лв.
Производител: GIVOVA
Мъжка пижама ''JANNY'' би била страхотен подарък!!!Създадена от  италианските производители ''GIVOVA'',моделът е изключително удобен и красив!Материята е висококачествен три-пъти тъкан памук,мека и качествена.Състои се от две части.Горницата е с..
38.30лв.
Производител: GIVOVA
Мъжка пижама ''ANDI'' е чудесен избор за вас!Създадена е от италиансите производители ''GIVOVA'' с грижа за вашият комфорт!Материята е висококачествен три-пъти тъкан памук, изключително мека!Долницата има джобчета от двете страни.И горната и долната ..
38.30лв.
Производител: COOTAIYA
Мъжка ватирана пижама ''GAS'' е чудесен избор ,ако държите на качеството.Пижамата е направена от страхотна мека и топла памучна  материя (ватирана).Състои се от две части.Горницата и долницата имат маншети.Горната част разполага с  копчета ..
26.30лв.
Производител: COOTAIYA
Мъжка ватирана пижама ''NEO'' би бил чудесен избор за вас ,ако обичате да се чувствате комфортно и топло.Мека,ватирана ,топла.Състои се от две части ,горницата има две копчета ,ръкавите са с маншети .Горницата има в горната си лява  част ,джоб.К..
26.30лв.
Производител: IRGE
Мъжка пижама ''ÁLFREDO''е чудесен избор за вашият комфорт!Тя е създадена от италианските производители ''IRGE'',които съчетават моден дизайн и удобство!Материята е памучна и мека.Горницата и долницата на модела  са снабдени с маншети.Моделът е с..
42.40лв.
Производител: NAVIGARE
Мъжки домашен халат ''KARLO'' би бил страхотен подарък за вас или за ваш близък.Той е направен от висококачествен полар,който наистина може да ви стопли в студените дни.Производителите са италианският бранд  ''NAVIGARE'',което е гаранция за удоб..
48.80лв.
Производител: TRESS
Мъжка пижама ''ÓLIVER''е страхотен избор за вас!Създадена е от испанските  производители ''TRESS'' , с изключителна грижа за вашият комфорт!Материята е памучна и мека!Горницата и долницата разполагат с маншети.Горната част има забавен принт,койт..
27.90лв. 35.60лв.
Производител: GYMNASIUM
Мъжка пижама '' WANTED'' е страхотен модел,вдъхновен от италианските производители ''COFEZIONI DUE ESSE''!!!Материята е висококачествен три-пъти тъкан  памук.Мека и качествена!!!За удобство в края на ръкавите и на крачолите има маншети.Долницата..
34.20лв. 42.80лв.
Производител: TRESS
Мъжка пижама ''KRIS''е страхотен модел,вдъхновен от испанските производители  ''TRESS''!Материята е мека и памучна.Дизайна е изключително модерен.Доброто съчетание на качество и комфорт е гарантирано.За ваше удобство долницата и ръкавите на горн..
26.90лв. 35.60лв.
Производител: IRGE
Мъжки домашен комплект ''EDUARD'' е чудесен избор за тези от вас,които обичат да им бъде топло и комфортно.Материята на горницата и долницата е много мека и топла.Тя е полар.И двете части са с маншети.Комплекта е производство на итаалианският бранд '..
49.60лв.
Производител: NAVIGARE
Мъжки поларен комплект с цип ''DYLLAN''  би бил страхотен подарък за вас или за ваш близък.Моделът е изключително удобен и топъл.Подходящ е за прекарване на свободното време вкъщи.Направен е от италианският бранд  '' NAVIGARE'',което е гара..
40.30лв. 50.40лв.
Производител: NAVIGARE
Мъжки поларен комплект с цип ''STORM'' би бил страхотен подарък за вас или за ваш близък.Той е изключително удобен и топъл,подходящ за студените дни.Изработен е от италианският бранд  '''NAVIGARE'',което е гаранция за качество,защото материите,с..
40.30лв. 50.40лв.
Производител: NAVIGARE
Мъжки домашен халат  ''CLAUDIO''  би бил чудесен подарък за вас или за ваш близък.Той е направен от топла ,поларена материя,което гарантира ,че ще чувстватеб топлина,дори и в студените дни.Изработен е от италианските производители &nbs..
39.70лв. 49.60лв.
Производител: COOTAIYA
Мъжки коледен комплект ''CHRISTMAS STAR'',би бил чудесен подарък за най-светлият празник в годината.Състои се от две части.Горницата е  със забавен коледен принт.А долницата карирана .Материята ,от която е изработена е памучна и мека,галеща кожа..
34.00лв. 42.60лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×