Коледни комплекти

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: IRGE
Мъжки коледен комплект ''HO-HO'' може да бъде чудесна изненада за вас или за ваш близък.Състои се от две части с чудесен коледен щрих.Материята,от която е направен е висококачествен три пъти тъкан памук.Произведен е от италианският бранд  IRGE,к..
46.40лв.
Производител: COOTAIYA
Мъжки коледен комплект ''RUDOLF''е пухкаво вълшебство,което може да бъде прекрасен подарък за вас и вашите близки.Материята му е много мека и създава невероятна топлина!Състои се от две части.Горницата е с  принт на емблематичният коледен елен,к..
51.80лв.
Производител: COOTAIYA
Мъжки коледен комплект ''CHRISTMAS STAR'',би бил чудесен подарък за най-светлият празник в годината.Състои се от две части.Горницата е  със забавен коледен принт.А долницата карирана .Материята ,от която е изработена е памучна и мека,галеща кожа..
34.00лв. 42.60лв.
Производител: ORONERO
Коледен комплект ''HAPPY ELF STAR''  би бил страхотен подарък за вас и вашите близки.Изработен е от висококачествена памучна материя,творение на италианският бранд ''ORONERO''      Състои се от две бчасти ,като долницата и го..
35.00лв. 49.60лв.
Производител: ORONERO
Коледен комплект   ''MERRY CHRISTMAS''би бил страхотен подарък за вас и вашите близки!Изработен е от висококачествена памучна материя,изделие на италианският бранд  ''ORONERO''.Долницата и горницата разполагат с маншети,което гарантира..
29.00лв. 49.60лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×