МЪЖКО БЕЛЬО

МЪЖКО БЕЛЬО

Филтрирай по категория

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: DIADORA
Мъжки комплект BRAXTON е истинска находка,за тези,които обичат да изглеждат страхотно,в същото време и да се чувстват комфортно!!!Комплекта е производство на известният бранд Diadora!!!Това само по себе си подсказва ,че качеството е безкомпромистно!!..
33.30лв.
Производител: DIADORA
Мъжки комплект ADAM е чудесен избор за тези,които искат да се чувстват удобно,същевременно с това и да изглеждат страхотно!Моделът е производство на модния бранд Diadora,което е сигурност за качество!!!Комплектът е направен от памучна,еластична матер..
33.30лв.
Производител: RENATO BALESTRA
Мъжки боксер DEIVID е чудесен модел за мъже ,които предпочитат изчистени десени!!!Създаден от италианските производители,той е със страхотен дизайн!Въпреки класическия си вид ,боксера е модерен и удобен!!!Широкият ластик допринася за това.Материята е..
8.00лв.
Производител: RENATO BALESTRA
Мъжки боксер TOM е чудесен избор ,за тези които търсят комфорт,качество и модерен вид!!!Създаден е  от италианските производители .Моделът е направен от мека,памучна и еластична материя,което гарантира удобство!Ластика е широк ,изписан с логото ..
8.90лв.
Производител: RENATO BALESTRA
Мъжки боксер LEO е създаден от италианските производители и естествено е със страхотен дизайн!!!Модерен ,удобен и въпреки че е изчистен,широкият изписан ластик придава изключителна визия на модела!!!Материята,от която е изработен е памук с еластан,ко..
8.00лв.
Производител: RENATO BALESTRA
Мъжки боксер KLARK е модел за ценители!!!Създаден от италианските производители,той е със страхотен дизайн!Външен ластик,изписан с логото на фирмата !Материята е съчетание на памук с еластан,което гарантира комфорт!Всеки боксер е опакован в собствена..
8.90лв.
Производител: RENATO BALESTRA
Мъжки слип JACK е със удивително качество!!!Произведен е от високо ценената в Италия марка RENATO BALESTRA !!!Съчетан е стил и комфорт,външният ластик допринася за модерния вид на слипа!!!Материята ,от която е направен е памук с еластан .Всеки слип е..
7.70лв.
Производител: RENATO BALESTRA
Мъжки боксер KONAN е чудесен модел с външен ластик!!!Модерният прочит на италианските производители се вижда!!!Материята ,от която e създаден е памуk  с еластан и допринася за допълнителен комфорт!!!Опаковката ,в която са поставени е луксозна!Вс..
8.90лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×