БОКСЕРИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: UOMO
Мъжки боксер ''JOKER''е изключително атрактивен модел.Принта му е забавен и създава настроение!Освен ,че са забавни, са и с много добро качество!Материята им е памучна,еластична и мека!Насладете се на комфорта! ..
6.50лв.
Производител: UMBRO
Мъжки боксерки ''POLL'' са стилен модел,изработен от италианските  производители ''UMBRO'',известни с качествената си продукция.Те са изчистен вариант..Имат широк ,надписан ластик.Материята ,от която са изработени е памучна ,еластична и мека.Нас..
10.90лв.
Производител: TRESS
Мъжки боксерки  ''TERRY'' са стилен модел,изработен от испанските производители ''TRESS'',известни с качествената си продукция!Дизайнът на артикула е с тематичен принт на велосипеди,което гом прави забавен и би бил страхотен подарък!.Имат широк,..
12.00лв.
Производител: UMBRO
Мъжки боксер ''TOM ''е чудесен избор ,за тези които търсят комфорт,качество и модерен вид!!!Създаден е  от италианските производители .Моделът е направен от мека,памучна и еластична материя,която гарантира удобство!Ластика е широк ,изписан с лог..
19.90лв. 27.00лв.
Производител: UOMO
Мъжки боксерки ''VALENTINO'' са чудесен избор за вас.Те са с интересен,тематичен принт!Имат широк ластик,изписан с логото на фирмата.Материята,от която са направени е памучна,еластична и мека!Опитайте нещо ново! ..
6.50лв.
Производител: MAST POINT
Мъжки боксерки ''BEN'' са чудесен модел,забавен и качествен.Материята,от която са направени е памучна,еластична и мека.Ластикът им е широк,изписан с логото на фирмата.Бъдете по-различни!!! ..
6.50лв.
Производител: UOMO
Мъжки боксерки ''EAGLE'' са изключително забавни и биха били страхотен подарък или чудесно допълнение в гардероба ви!Имат тематичен,интересен принт.Те са с широк ластик ,изписан с логото на фирмата!Материята,от която са изработени е памучна ,еластичн..
6.50лв.
Производител: INTIMAMI
Мъжки боксер ''KEVIN'' е създаден от италианските производители ''INTIMAMI'',което гарантира изключително качество и модерен дизайн .Материята,от която са направени е памук с еластан-мека и комфортна.Моделът е с външен ластик,изписан с логото на фирм..
9.00лв.
Производител: UOMO
Мъжки боксерки ''KAZANOVA'' са интересен избор за вас!Те са със забавен,тематичен принт!Имат широк ластик ,изписан с логото на фирмата!Материята ,от която са направени е памучна,еластична и мека!Насладете се на комфорта и се забавлявайте! ..
6.50лв.
Производител: PREMIUM COTTON
Мъжки боксрки ''TUTTI FRUTTI'' са изключително забавни и ексцентрични!Биха били чудесно допълнение в гардероба ви!Материята ,от която са изработени е памучна,мека и еластична!Те са с широк,облечен  ластик.Принта им е прекрасен и създава настроен..
6.50лв.
Производител: PREMIUM COTTON
Мъжки боксерки ''UP AND DOWN'' са много интересен модел!Принта им е изключително тузарски ,биха били чудесно допълнение към гардероба ви!Материята,от която са направени е памучна,еластична и мека!Те са с широк ластик ,изписан с логото на фирмата!Насл..
6.50лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×