МЪЖКО БЕЛЬО

МЪЖКО БЕЛЬО

Филтрирай по категория

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: EMPORIO HANA
Мъжки боксер ''GAMER'' е с много добро качество и направен от памучна,еластична,мека материя.Изключително забавен принт,който може да ви развесели !Има външен ластик ,изписан с логото на фирмата! ..
6.50лв.
Производител: UMBRO
Мъжки боксер ''GERAMI'' е производство на италианският бранд  UMBRO,известен с качествената си продукция.Моделът е направен от еластична.памучна материя.Кройката е изключително комфортна,а дизайнът модерен.Те са с външен ластик ,на който е изпис..
10.90лв.
Производител: UMBRO
Мъжки боксерки ''HARRY'' са изработени от италианските производители ''UMBRO'',известни с качествената си продукция.Моделът е със забавен принт.Ластика е широк .Материята,от която са изработени е памучна,еластична и мека.Насладете се на комфорта!Моде..
25.00лв.
Производител: UOMO
Мъжки боксер ''JOKER''е изключително атрактивен модел.Принта му е забавен и създава настроение!Освен ,че са забавни, са и с много добро качество!Материята им е памучна,еластична и мека!Насладете се на комфорта! ..
6.50лв.
Производител: UMBRO
Мъжки боксерки ''POLL'' са стилен модел,изработен от италианските  производители ''UMBRO'',известни с качествената си продукция.Те са изчистен вариант..Имат широк ,надписан ластик.Материята ,от която са изработени е памучна ,еластична и мека.Нас..
10.90лв.
Производител: TRESS
Мъжки боксерки  ''TERRY'' са стилен модел,изработен от испанските производители ''TRESS'',известни с качествената си продукция!Дизайнът на артикула е с тематичен принт на велосипеди,което гом прави забавен и би бил страхотен подарък!.Имат широк,..
12.00лв.
Производител: UMBRO
Мъжки боксер ''TOM ''е чудесен избор ,за тези които търсят комфорт,качество и модерен вид!!!Създаден е  от италианските производители .Моделът е направен от мека,памучна и еластична материя,която гарантира удобство!Ластика е широк ,изписан с лог..
19.90лв. 27.00лв.
Производител: UOMO
Мъжки боксерки ''VALENTINO'' са чудесен избор за вас.Те са с интересен,тематичен принт!Имат широк ластик,изписан с логото на фирмата.Материята,от която са направени е памучна,еластична и мека!Опитайте нещо ново! ..
6.50лв.
Производител: UMBRO
Мъжки слип ''JERRY''е чудесно предложение за вас!Излючително удобна кройка и страхотна материя-памук с еластан.Прооизведен от италиански прооизвоодители ,слипът е с красив дизайн и безкомпромисно  качеството!Насладете се на комфорта! ..
8.90лв.
Производител: UMBRO
Мъжки слип ''POLL''е страхотен избор за вас!Създаден е  от италиански производители с внимание към детайла и с грижа за вас!Материята ,от която е направен слипът е памук с еластан-мека и комфортна!Кройката и дизайна на моделът са измислени с изк..
8.90лв.
Производител: TRESS
Мъжки слип 'FILIPPO' е създаден  от испанският производител ''TRESS''!С внимание към детайла ,моделът е съчетание на качество и комфорт!Слипът е с външен ластик и модерен дизайн!Материята е памук с еластан,което допринася за вашето удобство!Прод..
15.00лв.
Производител: MAST POINT
Мъжки боксерки ''BEN'' са чудесен модел,забавен и качествен.Материята,от която са направени е памучна,еластична и мека.Ластикът им е широк,изписан с логото на фирмата.Бъдете по-различни!!! ..
6.50лв.
Производител: UOMO
Мъжки боксерки ''EAGLE'' са изключително забавни и биха били страхотен подарък или чудесно допълнение в гардероба ви!Имат тематичен,интересен принт.Те са с широк ластик ,изписан с логото на фирмата!Материята,от която са изработени е памучна ,еластичн..
6.50лв.
Производител: TRESS
Мъжки слип ''ÁNTONIO'' е чудесен избор!!!Произведен е  в Испания от рръцете на специалисти с внимание към детайла и с гррижа за вас!Кройката на моделът е комфортна ,а дизайнът красив!Материята е памук с еластан-мека и удобна!Насладете се на каче..
15.00лв.
Производител: TRESS
Мъжки слип ''JACK'' е създаден в Испания с изключително внимание към детайла и с грижа за вас !!!Съчетан е стил и комфорт,външният ластик допринася за модерния вид на слипа!!!Материята ,от която е направен е памук с еластан .Насладете се на качествот..
15.00лв.
Производител: TRESS
Мъжки слип ''TYSON'' е чудесен избор за вас!Материята ,от която е изработен е памук с еластан - мека и комфортна!!Създаден е от испанският производител ''TRESS'',което е гаранция за качество и страхотен дизайн! ..
15.00лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×