ЗАБАВНИ МЪЖКИ БОКСЕРКИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Производител: UOMO
Мъжки боксерки ''BEN'' са чудесен модел,забавен и качествен.Материята,от която са направени е памучна,еластична и мека.Ластикът им е широк,изписан с логото на фирмата.Бъдете по-различни!!! ..
6.50лв.
Производител: UOMO
Мъжки боксерки ''DON JUAN'' са изключително забавни и биха били страхотен подарък или чудесно допълнение в гардероба ви!Имат тематичен,интересен принт.Те са с широк ластик ,изписан с логото на фирмата!Материята,от която са изработени е памучна ,еласт..
6.50лв.
Производител: PREMIUM COTTON
Мъжки боксерки ''FUNNY''са забавни и качествени!Принта им е много интересен и създава настроение!Материята,от която са направени е памучна,еластична и мека!Насладете се на комфорта! ..
6.50лв.
Производител: UOMO
Мъжки боксер ''GAMER'' е с много добро качество и направен от памучна,еластична,мека материя.Изключително забавен принт,който може да ви развесели !Има външен ластик ,изписан с логото на фирмата! ..
6.50лв.
Производител: UOMO
Мъжки боксер ''JOKER''е изключително атрактивен модел.Принта му е с най-силната карта ,а именно асо!Освен ,че са забавни, са и с много добро качество!Материята им е памучна,еластична и мека!Насладете се на комфорта! ..
6.50лв.
Производител: UOMO
Мъжки боксерки ''KAZANOVA'' са интересен избор за вас!Те са със забавен,тематичен принт!Имат широк ластик ,изписан с логото на фирмата!Материята ,от която са направени е памучна,еластична и мека!Насладете се на комфорта и се забавлявайте! ..
6.50лв.
Производител: PREMIUM COTTON
Мъжки боксрки ''TUTTI FRUTTI'' са изключително забавни и ексцентрични!Биха били чудесно допълнение в гардероба ви!Материята ,от която са изработени е памучна,мека и еластична!Те са с широк,облечен  ластик.Принта им е прекрасен и създава настроен..
6.50лв.
Производител: PREMIUM COTTON
Мъжки боксерки ''UP AND DOWN'' са много интересен модел!Принта им е изключително тузарски ,биха били чудесно допълнение към гардероба ви!Материята,от която са направени е памучна,еластична и мека!Те са с широк ластик ,изписан с логото на фирмата!Насл..
6.50лв.
Производител: UOMO
Мъжки боксерки ''VALENTINO'' са чудесен избор за вас.Те са с интересен,тематичен принт!Имат широк ластик,изписан с логото на фирмата.Материята,от която са направени е памучна,еластична и мека!Опитайте нещо ново и забавно! ..
6.50лв.
×
×
×
×

Размери

моля погледнете таблицата

Връщане и подмяна

×

Връщане и подмяна

срок 14 дн

×
×